fbpx

Gratis høreprøve i hjemmet

Få foretaget en gratis høretest i eget hjemme. Vi kommer til dig.

BOOK TID
Høreprøve i hjemmet

Høretest hjemme hos dig selv

Hørebil er Danmarks største mobile hørecenter, der kører i hele landet.

Vores professionelle audiologer kommer altid hjem til dig, så du i trygge omgivelser kan få foretaget en høreprøve, udleveret og justeret dine høreapparater.

Med vores koncept har vi skabt en unik mulighed for at hjælpe klienter, der af flere årsager ikke er så mobile længere, men stadig har brug for hjælp til nye høreapparater.

Hørebil forhandler nogle af de bedste høreapparater på markedet, og vi ser meget frem til at kunne hjælpe med en professionel høretest hjemme hos dig.

Hvordan kan jeg få en gratis høreprøve hjemme med Hørebil?

Du får besøg af en uddannet audiolog, når du booker en tid ved Hørebil. Ligesom på en fysisk klinik får du foretaget en professionel og moderne høreprøve – dog bare i vante hjemlige omgivelser.

Efterfølgende kan din audiolog hjælpe dig med at vejlede og udlevere høreapparater efter dine ønsker og behov. Vi har et bredt udvalg af høreapparater, hvor du både kan vælge apparater med eller uden egenbetaling.

Prisen på dit høreapparat afhænger derfor af hvilke tilskud og tillæg, du er berettiget til. Nye høreapparater kræver 3-4 måneders tilvænning.

Høreapparater vil automatisk skrue op for lydstyrken over tid og tilpasse sig din hørelse.

Dine fordele ved en høretest hjemme:

 • Professionel vejledning hjemme hos dig
 • Tryghed og rolige omgivelser
 • Ingen lange ventetider
 • Udlevering af høreapparater – ofte samme dag
 • Tilpasning og justering af høreapparater i eget hjem

Bestil en uforpligtende høretest

Du kan bestille tid til en gratis og uforpligtende høretest hos dig selv.

Vores audiolog vil i samarbejde med dig finde den bedste løsning til lige netop dit høretab. Dine behov er vigtige for os, og vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for vores hjælp.

BOOK TID

Sådan får du en gratis høreprøve i hjemmet

Det eneste du skal gøre for at få en gratis høreprøve, er at booke en tid hos os.

Vi kommer hjem til dig, hvor vores uddannet audiolog foretager og gennemgår høreprøven med dig. Audiologen guider og vejleder dig igennem hele processen.

Vi ordner også papirarbejdet for dig, så du kun skal tænke på at nyde din nye tilværelse. Kontakt os allerede i dag på hjemmesiden eller ring på telefon 70 34 56 98. Vi hjælper dig videre på din hørerejse.

Hvem kan få foretaget en høretest af Hørebil?

Hørebil opfordrer alle med muligt høretab til at kontakte os. Mange af henvendelserne er også fra pårørende, der hjælper familiemedlemmer med at bestille tid til en gratis og uforpligtende høreprøve.

Er du i tvivl, om du eller dine kære har brug for en høreprøve så ring blot til os på telefon 70 34 56 98. Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

I rigtig mange tilfælde kommer en hørenedsættelse ikke fra dag til dag. Den kommer ofte snigende, og man er derfor ikke selv nødvendigvis klar over problemet.

Mange går rundt med høreproblemer i flere år, og dette går desværre ud over ens sociale liv og nære bekendtskaber. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker en gratis høreprøve til dig selv eller en af dine nærmeste. Det er gratis at få besøg af Hørebil, og vi har professionelle audiologer bosat i hele Danmark.

Hvad er formålet med en gratis høreprøve?

Formålet med en gratis høreprøve er at afklare, om der er tale om et høreproblem, som kan afhjælpes med et høreapparat. Høreprøven er gratis, så alle har mulighed for at blive undersøgt.

Høretest i eget hjemme kontra høretest i klinik

Når du vælger et mobilt hørecenter, som Hørebil, behøver du ikke forlade dit hjem for at få lavet en høreprøve.

Ventetiden er minimal, hvor du ofte kan få udleveret dine nye høreapparater samme dag, som vi udfører høreprøven. Alle besøg foregår hjemme hos dig selv inklusiv justering af dine høreapparater.

Hørebil er altid blot et opkald væk.

Høreprøve hjemme: trin for trin

Du får helt automatisk en gratis høreprøve i eget hjem, når du bestiller tid ved Hørebil. Se nedenfor hvordan processen foregår hos Hørebil:

 1. Ring til kundeservice på tlf.: 70 34 56 98 og book tid til en gratis høreprøve.
 2. Audiologen møder op på din adresse ved aftalte tid.
 3. Audiologen laver den gratis høreprøve.
 4. Resultatet af høreprøven analyseres.
 5. Professionel rådgivning af valg af høreapparater.
 6. I drøfter sammen dine muligheder omkring hvilket høreapparat, der vil gavne dig.
 7. Det valgte høreapparat udleveres – ofte samme dag og tilpasses.

Hørebil hjælper dig med at øge din livskvalitet

Flere af vores klienter beskriver deres hørenedsættelse som en social isolation. Nære bekendtskaber bliver sværere at pleje og lysten til støjende middagsselskaber bliver mindre.

Nogle savner at kunne kommunikere med deres børnebørn og deltage aktivt i spontan leg med familiens mindste. Hos Hørebil ønsker vi at tage hånd om problemet, og det er derfor vigtigt at få foretaget en høreprøve, hvis der er mistanke om et muligt høretab, der kan nedsætte livskvaliteten.

Se en kort introduktion til Hørebil: din mobile høreklinik

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

ALLE BYER I DANMARK

Book tid til et besøg når det passer dig

100% GRATIS høretest hjemme

Høreprøven varer kun 30 minutter

Få et GRATIS høreapparat

Eller vælg førende modeller til fast lav pris

Glade borgere giver arbejdsglæde

Ofte stillede spørgsmål om høretest hjemme

Mobil høreklinik

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk