fbpx

Gratis høreprøve i Sønderjylland

Hos Hørebil dækker vi hele landet med vores mobile hørecenter, som kommer hjem til dig. Vores dygtige audiologoer kører i alle byer i det sønderjyske og naturligvis resten af Danmark. Spar de mange besøg hos læge, ørelæge med videre og book en Hørebil audiolog i dag.

BOOK TID

Alt inkluderet som en samlet pakke hos Hørebil

Uanset hvilket høreapparat du får igennem Hørebil, får du en samlet servicepakke med gratis tilbehør og service-udkørsel i hele Sønderjylland i 4 år.

Guld

Serviceaftale

Inkl. i alle høreapparater

AllRisk Forsikring i 4 år

Gratis tilbehør i 4 år

Gratis justering i 4 år

Gratis service og kørsel i 4 år

Gratis

Høreprøve

Gratis

Høreapparat

Få høreapparater udleveret via dit offentlige tilskud, eller vælg andre høreapparater og fratræk det offentlige tilskud i prisen.

Service

I hele landet

Med service igennem Hørebil, får du både serviceret og justeret dit høreapparat uden beregning i 4 år

Gratis høretest Sønderjylland

God og sund hørelse giver forbedret livskvalitet

Hos Hørebil mener vi, at en hørelse der er god og sund, er med til at oprethold en god livskvalitet. For mange danskere går i dag rundt med et behov for hjælp til deres hørelse, høreprøve eller høreapparat. For de fleste gælder desværre at de enten ikke har lyst, tid eller decideret mulighed for at kunne besøge en høreklinik som kan afhjælpe problemet. Derudover er der ofte også megen ventetid forbundet med at anskaffe nye høreapparater eller bare at få hjælp til at justere dem. Det har vi hos Hørebil valgt at lave om på.

Det skal være let for alle at få en høreprøve

Hørebil.dk har gjort det nemt at få foretaget en professionel høreprøve samt at få adgang til de bedste høreapparater på markedet. Vores audiologer besøger borgere i hele Danmark. Et besøg tager ca. halvanden time, og vi bistår al dokumentation mv., så vi finder den rigtige løsning første gang.

Kundeservice holder åbent 24/7

Vi står til rådighed alle dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste og mest imødekommende support, uanset om det er via e-mail eller telefonopkald i Nordjylland – og naturligvis også resten af Danmark.

Se en kort introduktion til Hørebil

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!