Bernafon
høreapparater

Bernafon er en global virksomhed, der i over 75 år har
leveret den bedst mulige høreomsorg i hele verdenen.
Vi har valgt at samarbejde med Bernafon da deres høreapparater
er af rigtig høj kvalitet, og med et bredt sortiment passer de
til langt de fleste høretab, behov og præferencer.

Bernafons historie: 75 års produktion af høreapparater

Virksomheden, der i dag er kendt som Bernafon, blev grundlagt i 1946 af Hans Gfeller og søn. Det startede ud som et succesfuldt telefonkommunikationsselskab, men da Hans led af et kraftigt høretab, var han dybt interesseret i hvordan man med teknologien kunne forbedre livet for hørehæmmede.

Efter en forretningsrejse til USA kom han hjem med et helt nyt høreapparat. Hans søn, Hans Gfeller Jr., delte sin fars mission og da han så det lille vidunder, greb han en skruetrækker og skilte det ad del for del. Derfra gik der ikke lang tid før de begyndte at udvikle og sælge deres egne høreapparater

I 1994 blev Produktionen af høreapparater overtaget af det danske holdingselskab Demant A/S, som bl.a. ejer Oticon. Det betyder, at Bernafon har adgang til brancheførende forskning og udvikling selvom de har et uafhængigt tilhørsforhold når det kommer til salg og markedsføring af deres produkter.

I dag er Bernafon en af de førende leverandører på markedet indenfor høreomsorg. Af samme årsag er Bernafons høreapparater naturligvis at finde i Hørebils produktsortiment, da vi mener at de leverer en enestående kvalitet og lytteoplevelse for brugeren.

Maksimal kvalitet og bedste hørelse med Bernafon høreapparater

Bernafon høreapparater er af fremragende kvalitet og har den nyeste teknologi på markedet. Det betyder, at deres høreapparater er kraftige og samtidig meget små – næsten usynlige, når de bæres. Bernafon høreapparater kan bruges til næsten alle typer høretab og giver fremragende taleforståelse i støjende omgivelser og er behagelige at have på.

Det er vigtigt, at et høreapparat passer til brugerens livsstil og behov. Eksempelvis er graden af ​​høretab en afgørende faktor ved valg af høreapparat. Men miljøet, vanerne og sågar den daglige rutine spiller også en afgørende rolle i valget af det rigtige høreapparat.

Dine fordele med høreapparater fra Bernafon:

Garanteret fremragende kvalitet

Anerkendt virksomhed, som er en af verdens førende

Gratis høreapparater i høj kvalitet hos Hørebil

Lille, næsten usynlig og alligevel meget handy

Bredt udvalg af hoereapparater fra Bernafon

Høreapparat-modeller fra Bernafon

Bernefon tilbyder både såkaldte i-øret-høreapparater og bag-øret-høreapparater.
Vi har altid et stort udvalg af forskellige Bernafon høreapparater på lager og kan som regel give vores kunder det rigtige høreapparat samme dag. Vi tilbyder høreapparater fra Bernafon uden egenbetaling via det offentlige tilskud.
Vores personale vil med glæde give dig en omfattende rådgivning om, hvilken høreapparatmodel der passer til dig.

Mere om Bernafon-modeller

Bernafon Bluetooth høreapparater

De fleste Bernafon høreapparater understøtter Bluetooth og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine yndlingsenheder, f.eks. din smartphone eller tv. Det giver dig blandt andet mulighed for at foretage håndfri opkald, streame musik direkte gennem dine høreapparater eller styre høreapparaterne via en app på din smartphone.

Mere om Bluetooth høreapparater

Gratis startpakke

Hos Hørebil tilbyder vi en gratis startpakke sammen med alle vores høreapparater. Det betyder bl.a. at du kan få gratis Bernafon tilbehør til dine høreapparater til de første 3 måneder.

Tilbehøret som er inkluderet i startpakken er batterier, voksfiltre og domes.

Mere om tilbehør

Prøv Bernafon høreapparater gratis i 2 uger

Prøv Bernafon høreapparater gratis i 2 uger

Hos Hørebil tilbyder vi dig muligheden for at teste Bernafon høreapparater gratis i en periode på 2 uger. På den måde har du mulighed for at prøve denne fremragende teknologi helt gratis og uforpligtende i din hverdag. Hvis produktet mod forventning ikke lever op til dine forventninger, bytter vi det til en anden model eller tager det tilbage med et smil.

Aftal en tid med en af Hørebils audiologer til en gratis, uforpligtende høreprøve hos dig. På baggrund af disse resultater vil vi give dig en anbefaling om, hvilket høreapparat der passer perfekt til dig. Du kan derefter teste dette høreapparat gratis i 2 uger.

Du får som regel dit nye høreapparat samme dag, fordi vores audiologer tager et bredt udvalg af høreapparater med til konsultationen.

Bestil gratis høreprøve

Priser på Bernafon høreapparater

Priser på Bernafon høreapparater

Hos Hørebil kan vi tilbyde gratis Bernafon høreapparater af høj kvalitet til stort set alle danskere med nedsat hørelse. Vi har et ønske om, at alle skal have adgang til premium høreapparater fra 0 kr. i egenbetaling, som giver forbedret livskvalitet og netop derfor har vi valgt at Bernafon Viron 1 skal være vores gratis model.

Vores gratis høreapparat er noget over det sædvanlige og er væsentligt bedre end mange andre gratis modeller på markedet. Samtidig er høreapparatet yderst diskret og næsten ikke synligt på brugeren.

I nogle tilfælde har klienter brug for høreapparater, som har flere funktioner end vores gratis høreapparater. Det kan f.eks. være, hvis du har et meget kompliceret høretab eller en hobby, der kræver noget særligt af din hørelse.

I det tilfælde kan du nedsætte din egenbetaling, hvis du er tilskudsberettiget.

MERE OM GRATIS HØREAPPARATER

Udstyr til Bernafon høreapparater

Gennem direkte streaming eller med Bernafons tilbehør er det muligt at få andre lydkilder direkte ind i dine høreapparater. Du kan bl.a. bestille og anvende følgende udstyr hos Hørebil:

SoundClip-A (Mikrofon)
  • Denne lille mikrofon er et multitalent. Det kan f.eks. være parret med smartphonen for at foretage håndfri opkald. Den kan nemt fastgøres til tøj eller bæres rundt om halsen.
  • Det intelligente SoundClip kan også bruges til at styre lydstyrken og besvare opkald.
  • SoundClip-A er kompatibel med Bernafon-modellerne Alpha, Viron, Leox og Zerena.
TV-A (TV-Adapter)
  • Med denne praktiske adapter kan lydsignalerne fra dit TV overføres direkte til dine høreapparater.
  • Dette giver dig mulighed for at tilpasse lyden til dine individuelle vaner uden at forstyrre andre mennesker.
  • TV-A er kompatibel med Bernafon-modellerne Alpha, Viron, Leox og Zerena.
RC-A (Fjernbetjening)
  • RC-A er en fjernbetjening, der giver dig mulighed for nemt og diskret at styre dine høreapparater.
  • RC-A fjernbetjeningen er energibesparende og kræver lidt batteristrøm.
  • RC-A er kompatibel med Bernafon Alpha, Viron, Leox og Zerena modellerne.

Reparation og garanti på Bernafon produkter

Hvis dit høreapparat eller andre produkter går i stykker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at få det repareret så hurtigt som muligt. Nogle gange kan vores audiolog klare det hjemme hos dig selv eller over fjernkonsultation. Andre gange er du nødt til at sende det ind til Bernafon eller Hørebil.

Reparationen koster ikke noget for dig inden for den 4-årige garantiperiode, udover forsendelsen. Vi ved at det er svært at undvære sine høreapparater, og vi gør alt for at reparationen går så hurtigt som muligt.

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om Bernafon høreapparater