Genopladelige
høreapparater

Hos Hørebil har du valget mellem en lang række
genopladelige høreapparater fra forskellige producenter.
Høreapparater med genopladelige batterier sparer dig for
at skifte batterier, og så er de mere miljøvenlige.

Dine fordele med genopladelige høreapparater

Dine fordele med genopladelige høreapparater

Når du skal vælge nye høreapparater, er det grundlæggende spørgsmål, om et batteridrevet system eller et genopladeligt system passer bedst til dit behov.

Høreapparater med integreret genopladeligt batteri kan bekvemt oplades natten over i en ladestation. Ligesom din smartphone placeres høreapparaterne blot i ladeboksen om aftenen, og så er de klar til brug hele næste dag. Det er derfor ikke nødvendigt at udskifte batterierne manuelt. Dette gør genopladelige høreapparater både nemme at bruge og miljøvenlige.

Dine fordele på et øjeblik

Fleksibel, kraftfuld og miljøvenlig

Fuld driftstid hver dag takket være opladning om natten

Ingen batteriskift er påkrævet

Brugervenlig og nem at betjene

Oplad nemt dine høreapparater natten over

Ladeboks til genopladelige høreapparater

Oplad nemt dine høreapparater natten over

Opladning af genopladelige høreapparater er meget enkel. Du placerer blot høreapparaterne i den tilhørende ladestation inden du går i seng og nyder den fulde levetid dagen efter. En batteriopladning er nok til en hel dags brug.

Hos Hørebil leveres alle genopladelige høreapparater direkte med den relevante ladestation. Høreapparaterne sættes blot i stationen, og opladningen begynder. Det praktiske genopladelige batteri er installeret direkte i din enhed og sparer dig for at skulle genbestille og skifte batterier regelmæssigt. Som et resultat sparer høreapparater med genopladelige batterier ikke kun brugeren tid, men er også bedre for miljøet.

Den praktiske ladestation til høreapparater

Praktisk ladestation til høreapparater fra Hørebil

Den praktiske ladestation til høreapparater

Den medfølgende ladestation består af et hårdt og robust hus, som forbindes til stikkontakten med et medfølgende kabel. Takket være sit pladsbesparende design kan din nye opladningsstation nemt placeres hvor som helst, f.eks. på badeværelset eller på dit natbord. Men den passer også komfortabelt i lommen på farten og kan derfor tages med overalt.

Det eneste du skal gøre er at sætte høreapparaterne ind i æsken. Nogle opladere viser den aktuelle ladestatus på ydersiden, så du ved med det samme, hvornår dine enheder er klar til brug igen.

Tip: For at din ladestation skal fungere pålideligt i lang tid, bør den rengøres af og til. Brug en tør klud til de ydre overflader, de indre ladehulrum rengøres bedst med vatpinde.

Få dit genopladelige
høreapparat

Hos Hørebil har vi altid forskellige høreapparater med integrerede genopladelige batterier på lager. Vores mobile audiologer kommer hen til dig og foretager en gratis og uforpligtende høretest. Efter høretesten viser vi dig de forskellige muligheder og rådgiver dig om, hvilket høreapparat der passer bedst til dig og dit høretab. Vi hjælper dig også gerne med opsætningen og hvis du har spørgsmål på tlf.:70 34 56 56 eller på e-mail på info@hørebil.dk

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om genopladelige
høreapparater