Høreapparater med
batteri

Batteridrevne høreapparater tilbyder en lang
levetid og fås gratis hos Hørebil.
Batterierne kan hurtigt og nemt udskiftes.

Fordele ved høreapparater med batteri

Vores mobile audiologer kommer hen til dig og laver en gratis høretest. Hvis din hørelse påkræver det hjælper audiologen dig med at finde det mest optimale høreapparat til dig og dine behov. Hos Hørebil har du valget mellem høreapparater med batterier eller genopladelige batterier.

Høreapparater med udskiftelige batterier har den fordel, at de normalt er billigere og giver en fremragende batterilevetid. Et batteri holder cirka 10 gange så længe som én opladning på et genopladeligt batteri. Præcis hvor længe et batteri holder afhænger primært af, hvor længe det har været brugt og de enkelte høreapparat-indstillinger. Typisk holder et enkelt batteri mellem 3 og 10 dage for et høreapparat. Det, der er særligt praktisk, er, at brugeren kun skal skifte batteri med få dages mellemrum i stedet for at skulle oplade høreapparaterne hver nat.

Dine fordele på et øjeblik

Batterilevetid i flere dage uden genopladning

Gratis batterier til rådighed

Reservebatterier er små og pladsbesparende

Udskiftning af batterier er let og ukompliceret

Maksimer levetiden på dine høreapparater

Maksimer levetiden på dine høreapparater

Batterier giver dine høreapparater flere dages levetid. Ved at medbringe reservebatterier er du altid forberedt, hvis batteriniveauet skulle blive lavt.

For at få den maksimale driftstid anbefales det at slukke for høreapparaterne, når de ikke er i brug. Du kan spare meget energi på den måde, fx natten over. Batterier er også mere pålidelige, når de opbevares på et køligt, tørt sted.

Tip: Hvis du ikke bruger dine høreapparater i flere dage, er det bedst at tage batterierne ud af apparaterne, da det sikrer en længere batterilevetid.

Høreapparat under batteriskift

Udskiftning af høreapparatbatteri

Med de fleste høreapparater er udskiftning af batteri meget enkel og særdeles brugervenlig. Vores audiolog vil naturligvis vise dig i detaljer, hvordan du plejer dine nye høreapparater, og hvordan du skifter batteri. Skulle du alligevel have problemer med at udskifte dine batterier, finder du instruktioner og videoer om batteriskift i vores kundeservice.

Mere om batteriskift

Bestil høreapparatbatterier
online

Hos Hørebil har du mulighed for bekvemt at bestille dine batterier gennem vores kundeservice. Vi sender batterierne direkte hjem til dig inden for få dage. For at afgive en bestilling, ring til os på tlf.: 70 34 56 56 eller send en e-mail til info@hørebil.dk

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om høreapparater
med batteri