fbpx

Høreapparater med Bluetooth

Tilslut dine høreapparater til din smartphone, tablet og sågar fjernsyn og få en langt bedre lytteoplevelse med de mange funktioner, som du kan læse meget mere om herunder.

Bestil gratis høreprøve
Oticon app

Hvad kan Bluetooth-høreapparater?

Du kan modtage lydsignalet fra dit fjernsyn eller mobiltelefon trådløst og direkte i dine ører, hvis du har digitale høreapparater med Bluetooth.

Så snart du foretager et telefonopkald, lytter til en podcast, musik eller lydbog, fungerer de små teknologiske enheder som fuldautomatiske hovedtelefoner.

Udviklingen af digitale høreapparater er revolutionerende og selvom de fysisk bliver mindre og mindre bliver lydkvaliteten kraftigere og mere naturlig.

Takket være høreapparater med Bluetooth, er mennesker med nedsat hørelse ikke ekskluderet fra multimedierevolutionen, men en aktiv deltager i den.

 

Hvor meget koster høreapparater med Bluetooth?

Bluetooth-funktionen findes i alle Hørebils høreapparater, da vi mener at det bør være en standard som alle skal have glæde af. Alt efter hvilken model du ønsker, kan du få gratis høreapparater med Bluetooth hos os.

Se priseksempler på flere af vores høreapparater med bluetooth her

 

Sådan virker dit høreapparat med Bluetooth-funktion

De fleste høreapparater af høj kvalitet har i dag indbygget Bluetooth. De fungerer som helt almindelige høreapparater, men når du slår Bluetooth-funktionen til, kan du danne forbindelse mellem dem og fx din smartphone via en let og brugervenlig app.

Appen bruges også til at koble dine høreapparater sammen med dit TV eller musikanlæg, så du kan få lydene fra disse enheder direkte ind i høreapparaterne.

Pga. dine høreapparaters finindstillinger minimeres irriterende lyde, og du får en optimal musik- lydoplevelse. Derudover kan lydstyrken justeres diskret og individuelt via appen, så din familie og venner kan høre lyd, fra fx fjernsynet, ved normal styrke, mens du får lyden i det niveau der passer til dig, direkte gennem høreapparaterne.

Bluetooth-forbindelsen mellem dit høreapparat og smartphone, tablet, fjernsyn mm, gør altså lytteoplevelsen større og mere bekvem end tidligere for alle parter.

Personlige indstillinger med Bluetooth høreapparater

Fremover kan du følge med i nyheder og vælge den lydstyrke og lydkvalitet, der er skræddersyet til dig. Det er altså ligegyldigt, om det er et fjernsyn, en computer eller en smartphone: Så snart den anden enhed har Bluetooth, kan den tilsluttes dine høreapparater, hvilket gør livet sjovere og lettere.

Afhængigt af hvilken enhed du ønsker at danne forbindelse til, skal du bruge en app for at kunne udnytte det fulde potentiale af Bluetooth-funktionen. Ved hjælp af den respektive app kan du besvare opkald, starte musik og indstille lydniveauet.

Vi tilbyder en lang række forskellige modeller med Bluetooth-funktion, som alle er nøje udvalgt og lever op til vores høje kvalitetskrav. Tal med vores audiolog om de forskellige høreapparater med Bluetooth og få mere information om, hvordan du bedst udnytter funktionen. Audiologen hjælper dig også gerne med at opsætte appen eller Bluetooth-forbindelsen.

Bestil en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve på telefon 70 34 56 98 eller via formularen på hjemmesiden.

Bestil gratis høreprøve

Nyt høreapparat

Praktisk telefoni med Bluetooth-høreapparater

Når du opretter forbindelse via. Bluetooth til din smartphone, sender den alle lyde direkte til dine høreapparater. Den helt store fordel er, at dine høreapparater bliver tilpasset dine behov af vores audiologer. Det gør at telefonopkald bliver nemmere at forstå og særligt i støjende omgivelser kan foretage et håndfrit opkald med den bedste lydkvalitet.

 

Dine fordele med Bluetooth høreapparater

  • Perfekt lydkvalitet gennem direkte tilslutning til høreapparaterne
  • Håndfri opkald
  • Øget fleksibilitet i indstillinger
  • Hurtig og problemfri opsætning
  • Mulighed for individuelle lydindstillinger

Hvilke enheder kan tilsluttes et Bluetooth-aktiveret høreapparat?

Bluetooth-aktiverede høreapparater er oftest forbundet med smartphones, da det giver stor værdi i hverdagen. Det er lige meget, om det er en Apple- eller Android-enhed, da begge producenter understøtter forbindelse til høreapparater via Bluetooth. På den måde kan du foretage opkald, lytte til musik eller høre en lydbog i perfekt lydkvalitet, der er skræddersyet til dig.

Udover mobiltelefonen er det også muligt at tilslutte dine høreapparater til fjernsynet. Til denne kobling kræves der ofte en tv-adapter, som videregiver lydsignalerne fra fjernsynet til høreapparaterne. Det giver optimal lyd og muliggør individuelle lydstyrkeindstillinger. Udover fjernsyn og smartphones er mange moderne musikafspillere også kompatible med Bluetooth.

Der findes både i-øret-høreapparater og bag-øret-høreapparater, der har Bluetooth-funktion. Vores audiologer kan rådgive dig om, hvilken model der passer til dig.

Sådan fungerer Bluetooth-teknologi

Bluetooth kan skabe en trådløs forbindelse mellem to eller flere enheder, så de er i stand til at kommunikere med hinanden. Lavpraktisk betyder det, at du er i stand til at overføre fx billeder, musik eller videoer fra en enhed til en anden, som befinder sig inden for rækkevidde, uden brug af et kabel.

Teknologien er ikke helt ny, men har eksisteret siden 1990’erne. Idag har næsten alle mobiltelefoner og tablets mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder via Bluetooth. Trådløse høretelefoner er også blevet yderst populære, og bruges særligt til at føre håndfri telefonsamtaler og generelt opkobling til mobiltelefoner. Moderne digitale høreapparater fungerer akkurat som almindelige høretelefoner, når det kommer til bluetooth-funktionen.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt.

FAQ om høreapparater med Bluetooth