fbpx

Hvad koster et høreapparat?

Hos Hørebil er vi fast besluttet på at gøre processen med at anskaffe sig høreapparater mere enkel og bekvem samt at gøre beslutningen langt mere gennemskuelig.

BOOK TID
Hvad koster et høreapparat?

Hvad koster et høreapparat?

Hvorfor kan man ikke få et helt tydeligt svar, når man spørger ’hvad koster et høreapparat?”

Vi er vant til at kende prisen på en vare, så vi kan sammenligne med andre eller samme modeller på markedet. Indenfor priser på høreapparater i Danmark er det langt mere uigennemsigtigt, og det kan være utrolig frustrerende.
Hos Hørebil er vi fast besluttet på at gøre processen med at anskaffe sig høreapparater mere enkel og bekvem samt at gøre beslutningen langt mere gennemskuelig.

Det helt gængse svar på spørgsmålet ’hvad koster et høreapparat?’ er, at det varierer alt efter hvilken model, du vælger. Vi ønsker at give dig en tryg oplevelse, når du enten skal ud og anskaffe dig et høreapparat for første gang – eller er nået dertil, hvor dine apparater skal udskiftes.

Så hvad koster høreapparater?

Først og fremmest bestemmes prisen ud fra, hvilke tilskud du er berettiget til at få, og om du evt. kan ansøge om andre tillæg. Et helbredstillæg udregnes f.eks. ud fra din personlige tillægsprocent, hvilket betyder at det også afhænger af den fulde pris på det høreapparat, du vælger.

Hvad er priser på høreapparater i Danmark?

Du kan selvfølgelig altid vælge at få gratis høreapparater enten hos Hørebil, som privat klinik, eller gennem det offentlige sygehusvæsen. Der findes også en masse andre fantastiske modeller, som du kan få til nedsat pris alt efter, hvilke tilskud du er berettiget til.

Hvad koster et høreapparat hos Hørebil?

Hos Hørebil er der tre forskellige prisklasser: I, II og III. Priserne på høreapparaterne er før tilskud og reduceres derfor betragteligt i langt de fleste tilfælde.

  • Prisklasse I: Sætpris fra kr. 9.037,-
  • Prisklasse II: Sætpris fra kr. 12.037,-
  • Prisklasse III: Sætpris fra kr. 16.337,-

Faktorer som påvirker prisen på et høreapparat

Der er flere ting, der spiller ind, når vi taler om priser på høreapparater i Danmark.

Prisen på høreapparater bestemmes ud fra, hvilken model og mærke du vælger samt hvilke tilskud du er berettiget til at få. Det offentlige tilskud og eventuelle andre tillæg kan fratrækkes prisen på høreapparatet og nedsætte din egenbetaling. Du har derfor mulighed for at få nogle af de allerbedste høreapparater på markedet til en lav ydelse.

Som opsummering bør du være opmærksom på følgende punkter, når du vil have svar på ”hvad koster et høreapparat?”.

Flere høreapparater har specielle funktioner, som kan øge livskvaliteten for den enkelte bruger. Herunder har vi opstillet tre faktorer, som har indflydelse på priser på høreapparater i Danmark.

  • Teknologi: Høreapparater udvikler sig akkurat ligesom al anden teknologi, og derfor varierer priserne naturligvis også. Ny forskning på området skaber bedre betingelser for optimal taleforståelse og færrest mulige støjgener.
  • Funktioner: Nogle af de bedre modeller på markedet kan sluttes direkte til din mobiltelefon eller andre enheder, som aktiveres via Bluetooth. På den måde kan du f.eks. foretage håndfri opkald direkte gennem høreapparaterne. Du kan også bruge funktionen til at lytte til podcast, lydbøger, se tv, høre musik og meget mere. Du kan også vælge høreapparater, som er kompatibel med en app. I appen kan du tilpasse dine høreapparater direkte. Du kan bl.a. finjustere lyden for at få en endnu bedre oplevelse.
  • Type af apparat: Hvis du gerne vil slippe for at skifte batteri på dine høreapparater, kan du vælge at anskaffe dig genopladelige høreapparater. Mange vælger med fordel at lade sine høreapparater op om aftenen/natten, imens de sover. Vælger du denne type af apparater, medfølger der en mindre ladestation, hvor høreapparaterne placeres, når de skal oplades.

Alt inkluderet som en samlet pakke hos Hørebil

Uanset hvilket høreapparat du får igennem Hørebil, får du en samlet servicepakke med gratis tilbehør til høreapparater og service-udkørsel i hele landet, i 4 år.

Guld

Serviceaftale

Inkl. i alle høreapparater

AllRisk Forsikring i 4 år

Gratis tilbehør i 4 år

Gratis justering i 4 år

Gratis service og kørsel i 4 år

Gratis

Høreprøve

Gratis

Høreapparat

Få høreapparater udleveret via dit offentlige tilskud, eller vælg andre høreapparater og fratræk det offentlige tilskud i prisen.

Service

I hele landet

Med service igennem Hørebil, får du både serviceret og justeret dit høreapparat uden beregning i 4 år

Oticon Opn S - Better Sound høreapparater

Er der nogen tilskud til køb af høreapparater i 2021

Hvis du opfylder betingelserne, kan du i Danmark få tilskud til høreapparater. Betingelserne er, at du skal være fyldt 18 år, og så skal din hørenedsættelse/høretab være dokumenteret hos en specialist.

Du kan bruge det offentlige tilskud, når du køber høreapparater hos en privat forhandler som Hørebil. Vælger du en privat klinik, fremfor det offentlige sygehusvæsen, er mulighederne for at skræddersy en løsning for dig væsentlig større, og egenbetalingen holdes fortsat nede ved hjælp af det offentlige tilskud.

  • Det offentlige tilskud reguleres hvert år og er pr. 1. januar 2021 kr. 6.557,- for begge ører og kr. 4.176,- for et øre.
  • Udover det offentlige tilskud er der særligt to andre muligheder for at nedsætte din egenbetaling.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

  • Du kan opnå tilskud fra Sygeforsikring Danmark, hvis du er aktivt medlem i gruppe 1, 2 eller 5. Tilskuddet udgør op til kr. 1.500 pr. høreapparat.
  • Du kan, ved kommunen, søge om et helbredstillæg, der dækker op til 85% af prisen på dine høreapparater. Er du berettiget til et helbredstillæg, udregnes beløbet ud fra din personlige tillægsprocent. Læs mere om helbredstillæg

Typer af høreapparater du kan få hos Hørebil?

Hos Hørebil forhandler vi tre forskellige mærker. Oticon, Bernafon og Phonak. Indenfor hvert mærke er der et bredt udvalg af høreapparater. Sammen med vores professionelle audiologer får du vejledning omkring, hvilke modeller der vil passe bedst til dig og dine behov.

Holder du meget af at lytte til lydbøger? Ser du meget fjernsyn? Eller går du til koncerter og har brug for at kunne støjreducere dine omgivelser og få en fantastisk lytteoplevelse? Behovene er mange og indgår ofte i en kombination af flere forskellige ting.

Det er altid gratis at få lavet en høreprøve i eget hjem. Ring til os og få en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan spore os ind på den bedste løsning for dig.

Hvordan får jeg et høreapparat?

Ring til os eller book tid på vores hjemmeside. Vores dygtige audiologer, som foretager høreprøven, kommer altid hjem til dig. Det er gratis og uforpligtende at få lavet en høreprøve.

Hvis du ønsker at få høreapparater på prøve, er det ofte muligt at udlevere apparaterne samme dag. Vi ordner også papirarbejdet for dig kvit og frit, så du eller dine pårørende ikke behøver at bruge tid på ansøgningsprocesser mm.

Alle nye kunder er omfattet af vores servicepakke:

Hos Hørebil behøver du ikke på forhånd at have en henvisning fra en ørelæge. Heller ikke for at få det offentlige tilskud. Vi klarer ansøgningsprocesserne for dog, så du i stedet kan fokusere på at nyde livet fuldt ud med masser af nye og spændende lyde i vente.

Du kan læse mere information om tilskud til høreapparater her

Har du spørgsmål om priser og bevilling af høreapparater?

Er du i tvivl om, hvilke køreapparater du skal vælge, og hvilke tilskud du er berettiget til så ring til Hørebil allerede i dag. Vi har telefonservice døgnet rundt.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt.

FAQ om priser på høreapparater i Danmark