fbpx

Oticon Opn S - Better Sound høreapparater

Oticon Opn S bryder med sin better sound teknologi en af fysikkens love og giver klienten forbedret taleforståelse og lytteoplevelse.

Oticon Opn S - Better Sound høreapparater

360 graders 'Better Sound' lydoplevelse med Oticon Opn S

Oticons OpenSound Navigator er konstant opmærksom på dine omgivelser og tilpasser løbende lydbilledet med en ekstrem hastighed uden at gå på kompromis med andre vigtige lyde og talegenkendelsen fra andre mennesker.

Denne tilgang til Oticons “Better Sound” princip gør det nemmere for hjernen at finde fikspunkter at lytte til, samt at skifte opmærksomhed fra lyd til samtale og tilbage igen.

Ekstra Power med Oticon Opn S

Via Oticons ON App kan klienten aktivere OpenSound Navigator indstillingen som giver et ekstra lydmæssigt boost, når der er behov for det. Det er dermed helt op til den enkelte klient at definere deres lydbillede og volume på farten.

Væsentlig reduktion af feedback

Normalt når man holder hånden over en mikrofon eller placerer den for tæt på en højtaler opstår der en skinger feedback.

Med Opn S gør Oticon op med fysikkens love og gør det muligt at have høreapparater som stadig tilbyder en suveræn klarhed i lyd og med en åben komfortabel tip som sidder i øret. Faktisk foretrækker 96% af alle brugere Oticon Opn S fremfor Oticon Opn, da feedback er så godt som elimineret i de nye modeller.

Fås også med genopladelige batterier

Udover at Oticon Opn S-serien er et teknisk kvantespring i forhold til tidligere modeller, får du også muligheden for at slippe for besværet med at skifte batterier i dine høreapparater. Oticon Opn S-serien kan nemlig leveres med indbygget og genopladeligt batteri, hvilket gør vedligeholdet væsentligt mindre.

Naturligvis understøtter Opn S ‘Better Sound’ høreapparater også tilkobling via Bluetooth til både TV, Telefon, Høretelefoner mv.

 

De bedste høreapparater - høreappart usynligt på øre

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!