fbpx

Undgå ventetid på høreapparater

Hørebil har optimeret processen med at få lavet høreprøve og få udleveret høreapparater væsentligt. Typisk kan en klient vente i op til 2 år på at få udleveret sine høreapparater.

Hos Hørebil kan du få udleveret høreapparater samme dag

BOOK TID
Undgå ventetid på høreapparater

Hvad er ventetiden på nye høreapparater?

Flere af vores klienter beskriver deres hørenedsættelse som en sociale isolation. Hos Hørebil mener vi, at høreproblemer skal tages alvorligt.
I nogle tilfælde kan selve beslutningen om at anskaffe sig høreapparater være svær og tage lang tid. Det er derfor vigtigt for os, at den efterfølgende proces forløber trygt, hvor det gerne må gå så let og hurtigt som muligt.

Årsager til ventetiden

Der kan være flere årsager til, at det tager så lang tid at få høreapparater gennem det offentlige sygehusvæsen. Herunder fremgår et eksempel på processen.

 • Ofte skal du tilses to gange ved en ørelæge
 • Du henvises af ørelægen til en offentlig høreklinik eller et sygehus
 • Ventetiden kan være helt op til 2 år – afhængig af valg af høreklinik
 • Konsultation ved offentlig høreklinik eller sygehus
 • Udlevering af høreapparater
 • Tilpasning og justeringer af dine høreapparater

Konsultationer som forlænger ventetiden på høreapparater

Som eksemplet viser, er der mange forskellige konsultationsbesøg, som er med til at forlænge processen. Ved alle besøg skal du som klient ud af dit eget hjem.
Ofte er det nødvendigt med flere besøg til sygehuset eller høreklinikken, hvor du har fået overtaget høreprøven og udleveret høreapparaterne. Det skal samtidig påregnes, at apparaterne skal justeres flere gange, da det er vigtigt, at høreapparaterne er indstillet helt korrekt.
For mange klienter er det bøvlet og indgribende i hverdagen at skulle planlægge de mange konsultationer. Hos Hørebil ønsker vi at hjælpe den hørehæmmede med at få udleveret høreapparater hurtigst muligt.

Hørebil har fjernet ventetiden på høreapparater

Hos Hørebil kører vi hjem til dig i stedet for, at du skal komme til os. Vi tilbyder en fleksibel løsning, der i høj grad kommer dig til gode som klient. Vores koncept sparer dig for en masse tid, og vi tilbyder vores service i hele landet GRATIS:

 • Hjemmebesøg i hele landet
 • Uforpligtende høreprøve
 • 3 ugers prøveperiode
 • Tryghedspakke i 4 år
 • Gratis 24 timers telefonservice

Vores professionelle audiologer, der laver høreprøven, hjælper dig med at finde den mest optimale løsning, når du skal have nye høreapparater. Vi hjælper dig desuden med papirarbejdet og ansøgningsprocessen om tilskud. Ring til os på tlf.: 70 34 56 98 for at høre mere.

Kan jeg få tilskud til høreapparater fra det offentlige?

Hvis du ikke har modtaget et offentligt tilskud til høreapparater indenfor de sidste 4 år, så er du berettiget til at modtage tilskud. Læs mere om tilskud her.

Hvad er ventetiden på høreapparater hos Hørebil?

Hos Hørebil er ventetiden minimal, og vi kan ofte udlevere høreapparater samme dag, som vi laver høreprøven. Har du et mere kompliceret høretab, vil ventetiden på dine høreapparater være længere, men stadig kun få uger.
Når høreapparaterne er udleveret, ordner vi papirarbejdet og henvisningerne. Vi sætter en ære i at gøre processen med at få høreapparater nemmere for dig, så du kan nyde din nye livsstil fuldt ud.
Alt du skal gøre er at booke en tid enten via vores hjemmeside eller ringe på tlf. 70 34 56 98. Vi kommer altid hjem til dig.

Dine fordele hos Hørebil:

 1. Professionel vejledning hjemme hos dig
 2. Vi ansøger om offentligt tilskud for dig
 3. Vi klarer papirarbejdet for dig
 4. Ingen lange ventetider
 5. Udlevering af høreapparater – ofte samme dag

BOOK TID

Ventetid på høreapparater i regionerne

Desværre ser vi med jævne mellemrum, at klienter kommer ‘i klemme’ i systemet og derfor oplever urimelig lang ventetid på deres nye høreapparater igennem regionerne.

Sådan mener vi naturligvis ikke, at klienter skal behandles, så gør dig selv en tjeneste og ring til os eller book en tid i formularen herunder. Vi kommer til dig når det passer dig, og laver en uforpligtende og gratis høreprøve. Måske kunne du allerede have din nye høreapparater i morgen 🙂

Ventetid på høreapparater region midt

Det er meget svært at skrive hvad er ventetid på høreapparater i region midt. Men hvis man hører feedback af klienterne, de siger at de venter i alt mellem 3 måneder og helt op til 2 år på at få udleveret nye høreapparater fra de offentlige.

Hvad koster et høreapparat?

På siden “Pris” har vi samlet en række eksempler på priser og tilskud. Den endelige pris (egenbetalingen) afhænger af hvilket høreapparat man vælger og hvilke tilskud man er berettiget til.

Se priseksempler

Se en kort introduktion til Hørebil

Alle byer i Danmark

Book tid til et besøg når det passer dig

100% gratis høreprøve

Høreprøven varer kun 30 minutter

Få et gratis høreapparat

Eller vælg førende modeller til fast lav pris

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

FAQ om ventetid på høreapparater i Danmark

Viron Tele 3

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk