Undgå ventetid på høreapparater

Hørebil har optimeret processen med at få lavet høreprøve og få udleveret høreapparater væsentligt. Typisk kan en klient vente i op til 2 år på at få udleveret sine høreapparater.

Hos Hørebil kan du få udleveret høreapparater samme dag

Hvad er ventetiden på nye høreapparater?

Hos Hørebil mener vi, at høreproblemer skal tages alvorligt. Derfor er det naturligvis ikke i orden, at en klient risikerer at vente i op til 2 år for at få udleveret sine høreapparater fra hospitalet. Dertil kommer de mange besøg hos læge. ørelæge mv. der også forsinker processen.

Typisk oplever vi, at klienter må vente i alt mellem 3 måneder og helt op til 2 år på at få udleveret nye høreapparater fra hospitalerne.

Hørebil har fjernet ventetiden på høreapparater

Vores venlige og professionelle audiologer kører ud til klienter i hele landet og foretager således gratis høreprøver hjemme hos dem selv. Vi hjælper med at finde den optimale løsning og assisterer samtidig med dokumentationen, så du ikke skal belemres unødigt for at få dine nye høreapparater.

På den måde kan vi i langt de fleste tilfælde eliminere ventetiden på høreapparater og udlevere dem samme dag. I få tilfælde ganske kort tid efter.

Ventetid på høreapparater i regionerne

Desværre ser vi med jævne mellemrum, at klienter kommer ‘i klemme’ i systemet og derfor oplever urimelig lang ventetid på deres nye høreapparater igennem regionerne.

Sådan mener vi naturligvis ikke, at klienter skal behandles, så gør dig selv en tjeneste og ring til os eller book en tid i formularen herunder. Vi kommer til dig når det passer dig, og laver en uforpligtende og gratis høreprøve.

Måske kunne du allerede have din nye høreapparater i morgen 🙂

Hvad koster et høreapparat?

På siden “Pris” har vi samlet en række eksempler på priser og tilskud. Den endelige pris (egenbetalingen) afhænger af hvilket høreapparat man vælger og hvilke tilskud man er berettiget til.

Se priseksempler

Se en kort introduktion til Hørebil

Alle byer i Danmark

Book tid til et besøg når det passer dig

100% gratis høreprøve

Høreprøven varer kun 30 minutter

Få et gratis høreapparat

Eller vælg førende modeller til fast lav pris

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

Hvad siger klienterne om Hørebil?

Gratis Høreapparat

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk