fbpx

Hørebil - Mobil høreklinik i hele Danmark

Hørebil er en mobil høreklinik, som kører i hele Danmark. Det giver dig mulighed for at få foretaget en professionel høretest præcis som i hørecenteret, men i trygge vante omgivelser. Samtidig får du adgang til nogle af de allerbedste høreapparater på markedet, og det vil også være muligt at få udleveret et gratis høreapparat.

Bestil gratis høretest

Hvad er vores koncept?

Vores professionelle audiologer kører i hele landet, og det eneste du skal gøre, er at booke tid til et besøg. Herefter sender Hørebil en audiolog hjem til dig, hvor der foretages en høreprøve samt en konsultation.
Normalt modtager du dine nye høreapparater samme dag, og kan prøve dem gratis og uforpligtende i 3 uger.

 • 1

  Telefonisk rådgivning samt bestilling af en høreprøve
 • 2

  Høretest og individuel rådgivning fra vores uddannede audiologer hjemme hos dig
 • 3

  Dit nye høreapparat bliver udleveret til en gratis 3-ugers prøveperiode
Koncept Hørebilen

Fordele ved en høreprøve hos Hørebil?

Tiden eller lysten til at besøge et hørecenter kan for nogle være en udfordring. Vores koncept gør op med den traditionelle måde at få foretaget en høretest  på. Vi gør det praktisk og fleksibelt for dig at få foretaget en høreprøve i dine vante omgivelser.

Vi tager hånd om dit høretab og gør selve processen nem og tilgængelig for alle. Det er videnskabeligt bevist, at en velfungerende hørelse bidrager til et rigt socialt liv med masser af livsglæde, og derfor skal det være enkelt at få høreapparater. Hos Hørebil har vi ingen ventetid og vi kan udlevere dine høreapparater umiddelbart efter høreprøven, såfremt du har et høretab som kan afhjælpes.

Du behøver ikke bekymre dig om at udfylde ansøgninger og blanketter hos os. Vi klarer al papirarbejdet for dig og søger for at du får de tilskud og tillæg som du er berettiget til.

Hos Hørebil tilbyder vi gratis premium høreapparater via det offentlige tilskud. Hvis du ønsker eller har behov for en anden model, grundet et kompliceret høretab eller andet, har vi et bredt sortiment af nøje udvalgte høreapparater fra førende producenter. Uanset hvilken model du vælger, har du stadig mulighed for at benytte det offentlige tilskud.

Du kan læse mere om vores høreapparater her

Fordele ved Hørebils gratis høretest

 • Tidsbesparende, fleksibelt og praktisk
 • Ingen lange ventetider
 • Professionel vejledning i vante omgivelser
 • Høretest med nyeste teknologi
 • udlevering af høreapparater samme dag

Hvordan får jeg besøg af Hørebil?

Vi har gjort det enkelt for dig at booke en tid ved Hørebil. Du kan enten udfylde formularen på vores hjemmeside eller ringe til kundeservice på tlf. 70 34 56 98.

Hvad skal jeg forberede, inden Hørebil foretager en høreprøve?

Du behøver ikke forberede noget inden vores aftale. Vi står for høreprøven, behovsafklaring, eventuel udlevering af høreapparater og det efterfølgende papirarbejde.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vores koncept