fbpx

Oticon høreapparater

Oticon er et dansk firma, der med over 100 års erfaring i branchen, er førende inden for høreapparat teknologi. Med Oticons store udvalg af høreapparater kan selv de sværeste og mest komplicerede høretab afhjælpes, og netop derfor har vi med glæde valgt af samarbejde med dem.

Bestil gratis høreprøve
Oticon tilbehør

Oticons historie

For mere end 100 år siden besluttede Hans Demant, at han ville hjælpe sin kone, Camilla, med hendes høretab, så de kunne nyde deres liv til fulde.  Han var drevet af et ønske om at forberede hendes hørelse og livet for andre mennesker med høretab.

Hans Demant købte et af verdens første elektroniske høreapparater til Camilla og efterfølgende grundlagde han Oticon i 1904 og begyndte at fremstille høreapparater.

Virksomheden blev grundlagt i Danmark og er i dag en af verdens førende høreapparats-fabrikanter med forhandlere i hele verden.

Oticon fokuserer på innovation og forsøger konstant at rykke grænserne for, hvad høreapparater kan og hvordan de skal se ud. Med deres raffinerede teknologi og prisvindende design placerer de sig i toppen af markedet.

Brancheførende teknologi med Oticon høreapparater

Oticons innovative tilgang hjælper folk med høretab verden over til at opnå en langt bedre hørelse og livskvalitet.

De arbejder ud fra præmissen “Mennesker Først”, og deres produktudvikling tager således altid udgangspunkt i de mennesker, som skal benytte produkterne. Det betyder, at du får et høreapparat, som er kvalitetssikret og gennemtestet, inden du tager det i brug.

Med livsændrende og nytænkende teknologi stræber Oticon efter deres vision, som er en verden, hvor høretab ikke længere skal være en begrænsning, og hvor alle kan interagere naturligt og deltage i sociale sammenhænge på lige fod med andre.

 

BrainHearing

Oticons nyeste teknologiske innovation, BrainHearing, tager udgangspunkt i hvordan hjernen får lyde til at give mening. Det er snarere hjernen, end ørerne, som vi hører med og ved at studere disse sammenhænge, kan man lettere hjælpe folk med høretab. Man kan tilmed beskytte hjernen mod de risici som kan relateres til høretab, som fx demens.

En del af denne BrainHearing-teknologi går ud på at tilbyde brugeren en banebrydende åben 360°s lydoplevelse. Lidt forenklet betyder det, at du er i stand til at opfatte alle lyde omkring dig, også fra personer du står med ryggen til.

Mange andre høreapparater håndterer larmende omgivelser ved at rette fokus til én enkelt person – typisk personen lige foran dig. Med Oticons nye teknologi får du høreapparater, der teknisk set scanner dine omgivelser så hurtigt, at de er i stand til at følge med din hjerne. På den måde, så du får adgang til alle relevante lyde omkring dig, hvilket hjælper hjernen til forstå lydsignalerne på en naturlig måde.

Resultatet er, at det vil være meget lettere og mindre anstrengende at deltage i samtaler i udfordrende lyttemiljøer, som fx en familiemiddag, eller i lokaler med mange mennesker og samtaler tillige.

Dine fordele med BrainHearing-teknologi fra Oticon:

 • Bedre taleforståelse
 • Gør det lettere at følge med i samtaler med flere personer
 • Mindsker din lytteanstrengelse

 

Bluetooth funktion med Oticon høreapparater

Alle Oticons høreapparater sikrer din en nem og praktisk tilslutning til din telefon, tablet mm. Du får derfor ikke kun et høreapparat, men en mulighed for at oprette forbindelse til dine yndlings enheder. Dine høreapparater forvandler sig til et førsteklasses headset, så du kan streame musik i stereo i høj lydkvalitet.

Desuden kan du få lyd fra dit tv direkte i dine høreapparater med Oticon TV Adapter. På den måde kan lyden fra fjernsynet indstilles individuelt, så øvrige personer i stuen ikke generes af et for højt lydniveau.

Dine fordele med Bluetooth høreapparater fra Oticon

 • Perfekt lydkvalitet gennem direkte tilslutning til høreapparaterne
 • Håndfri telefonopkald
 • Øget fleksibilitet i indstillinger
 • Hurtig og problemfri opsætning
 • Mulighed for individuelle lydindstillinger

 

Er høreapparater fra Oticon løsningen for dig?

Dit nye høreapparat skal matche dit behov og din hverdag. Dårlig lyd kan være kilde til social isolation og det vil vi gerne undgå. Derfor er det vigtigt at vælge et høreapparat som giver dig livskvalitet og mod på de sociale relationer, du måske tidligere har fravalgt.

Vi har den bedste løsning til dig.

Oticon laver høreapparater som afhjælper selv de sværeste høretab, og vi kan som regel altid tilbyde dig en passende model, som du vil have glæde af, hvis du har et høretab.

 

Prøv høreapparater fra Oticon gratis i 3 uger

Hos Hørebil tilbyder vi, at du kan prøve et Oticon høreapparat i 3 uger ganske gratis. Så har du mulighed for selv at opleve deres livsforandrende teknologi.

Book en tid hos en af Hørebils kørende audiologer og få en gratis og uforpligtende høreprøve samt en vurdering af dine behov.

Bestil gratis høreprøve

 

Oticon Høreapparater med tilskud

Hos Hørebil tilbyder vi dig høreapparater fra Oticon med eller uden tilskud fra det offentlige.

Hvis du er godkendt til offentligt tilskud, kan du opnå en væsentlig besparelse på dine kvalitets høreapparater fra Oticon

Læs mere om dine muligheder for tilskud til høreapparater fra Oticon

Priser på Oticon høreapparater

Vi har håndplukket de bedste Oticon høreapparater på markedet. Vi har høreapparater i flere prisklasser og kan altid finde et høreapparat som passer til dit behov og pengepung, uanset graden af dit høretab.

Der er flere ting, der gør sig gældende for prisen på et Oticon høreapparat, og det er vigtigt at få afdækket dit behov, så du får den teknologiske kvalitet, som du har brug for i din hverdag.

Prisen på et Oticon høreapparat varierer alt efter hvilken model du ønsker. Desuden afhænger prisen af følgende faktorer:

 • Offentligt tilskud
 • Helbredstillæg fra kommunen
 • Sygeforsikringen Danmark
 • Separat udstyr

Ring til vores kundeservice på telefon 70 34 56 98, hvis du vil have prisen på et bestemt Oticon høreapparat, eller find flere priseksempler på høreapparater på siden her.

Høreapparatmodeller fra Oticon

Du kan udforske vores store udvalg af Oticon høreapparatmodeller herunder. Uanset hvilken model du foretrækker og har brug for, kan du få den type som passer dig bedst, hvad enten du ønsker et usynligt i-øret-høreapparat eller et af vores mange bag-øret høreapparater.

Oticon More

Forkæl dig selv med en fremragende lydkvalitet, strålende taleforståelse og den mest moderne og avancerede teknologi.

 • Oticon More minirite R
 • Oticon More minirite T
 • Oticon More miniBTE R
 • Oticon More miniBTE T
 • Oticon More IIC (i-øret)
 • Oticon More CIC (i-øret)

Oticon Zircon

Forbind dine høreapparater til dine yndlings-enheder med Zircon. Oplev Oticons nyeste teknologi med optimal lydkvalitet.

 • Oticon Zircon minirite R
 • Oticon Zircon minirite T
 • Oticon Zircon miniBTE R
 • Oticon Zircon miniBTE T
 • Oticon Zircon IIC (i-øret)
 • Oticon Zircon CIC (i-øret)

Oticon Power

Oticon Power-modellerne er designet til mennesker med kraftigt til meget kraftigt høretab.

 • Oticon Xceed BTE super power
 • Oticon Xceed BTE ultra power

Oticon Opn

Oticons usynlige høreapparater sidder dybt i øregangen. Høreapparatet fjernes nemt og diskret ved at tage fat i den lille plastsnor som sidder på apparatet.

 • Oticon Opn™ (I øret)

Oticon CROS

Oticon Cros er designet til dig der ikke har brugbar hørelse på det ene øre og normal til nedsat hørelse på det andet. Høreapparatet på det døve øre sender signaler til det modsatte apparat, så du får fornemmelsen af et 360°s lydbillede.

 • Oticon CROS miniRITE T

Kontakt Hørebil på telefon 70 34 56 98, hvis du har spørgsmål til vores Oticon høreapparater modeller eller ønsker at booke en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve.

Nyt høreapparat

Oticon ON app - Udnyt dine høreapparater

Med Oticon ON appen kan du udnytte dine Oticon høreapparater fra Hørebil endnu bedre.  Appen gør det muligt at indstille dine høreapparater, så du opnår den bedste lytteoplevelse i alle slags situationer.

Du får en bred vifte af muligheder for at tilslutte dine Oticon høreapparater og bruge dem aktivt til at forbedre din hørelse.

 

Fordele med Oticon ON

 • Fjernbetjening
  • Oticon ON kan bruges som en fjernbetjening til at skifte programmer, regulere lydstyrke og tjekke batteristatus på dine Oticon høreapparater.
 • Find mine høreapparater
  • Hvis du har forlagt dine høreapparater, har Oticon ON appen en funktion, som hjælper dig med at finde dem igen.
 • Muligheder for streaming
  • Gennem din Oticon app kan du let styre, hvilken enhed dine høreapparater skal streame lyd fra. Det kræver blot, at dine høreapparater forbindes til den pågældende enhed.
 • Træningsprogrammer
  • HearingFitness er et motivationsværktøj, som måler og indsamler dine høredata, så længe appen er aktiveret. Med denne teknologi kan du få et overblik og sætte dig nogle personlige lyttemål for brugen af dine høreapparater.
 • Lindring af tinnitus
  • Hvis du lider af tinnitus, kan appen forsøge at afhjælpe generne med lydterapi. Din audiolog kan aktivere denne funktion, hvis du lider af tinnitus.

Find mere information og vejledning om Oticon On her

Oticon RemoteCare App

Med en Oticon RemoteCare app kan du altid få personlig hjælp til dine høreapparater online. Du kan få råd og vejledning, eller en opfølgende konsultation med din audiolog gennem din smartphone og din Oticon RemoteCare App.

Audiologen fjernjusterer dine høreapparater og sørger for, at de er indstillet, så de passer præcis til dig og dine behov.

Læs mere om hvordan du forbereder dig til et onlinemøde gennem Oticon RemoteCare app lige her

Din Oticon app downloades i App Store eller i Google Play og er kompatibel med langt de fleste smartphones.

Du skal blot sikre dig, at din smartphone, som minimum, har et af følgende styresystemer:

 • Apple-enheder: iOS 14
 • Android-enheder: Android 11

 

Tilbehør til dit Oticon høreapparat

Hos Hørebil har vi inkluderet en gratis servicepakke i alle vores høreapparater. Det betyder bl.a. at du kan få gratis Oticon tilbehør til dine høreapparater i de første 4 år.

Tilbehøret i servicepakken er følgende:

 • Batterier
 • Voksfiltre
 • Domes

 

Reparation og garanti på Oticon produkter

Hvis dit høreapparat går i stykker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at få det repareret så hurtigt som muligt.

Nogle gange kan vores audiolog klare det hjemme hos dig selv eller over fjernkonsultation.

Andre gange er du nødt til at sende det ind til Oticon eller Hørebil.

Reparationen koster ikke noget for dig, udover forsendelsen. Vi ved at det er svært at undvære sine høreapparater, og vi gør alt for at reparationen går så hurtigt som muligt.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

Ofte stillede spørgsmål om Oticon høreapparater