fbpx

Phonak høreapparater

Moderne teknologi, naturlig høreoplevelse og fornyet livskvalitet med høreapparater, der matcher ethvert høretab, alder, livsstil og budget. I over 70 år har den schweiziske høreapparatproducent, Phonak, sat nye standarder når det gælder udviklingen af ​ innovative, avancerede høreapparater, og netop derfor har vi hos Hørebil valgt at samarbejde med netop dem.

Bestil gratis høreprøve
Phonak høreapparater

Phonak høreapparater: Schweizisk teknologi

Phonak har hovedsæde i Schweiz og er repræsenteret i over 100 lande. Virksomheden er en af verdens største og førende producenter af høreapparater, og de arbejder målrettet på at lave løsninger, der forbedrer selvopfattelsen og det sociale liv for folk med høretab.

Inden de bevægede sig ind på høreapparatmarkedet. startede Phonak AG oprindeligt i Zürich, hvor de producerede mikrofoner, højtaler mm.

I 1985 stiftede Phonak et holdingselskab, som i dag er kendt under navnet Sonova Holding AG. Phonak har siden grundlæggelsen været Sonovas kernebrand, selvom det i dag omfatter mere end 30 virksomheder og forskningscentre i både Schweiz, USA og Canada.

 

Filosofien bag Phonak

Phonaks innovative løsninger er styret af deres grundlæggende mission om, at folk med høretab skal have de samme muligheder for et berigende liv, som folk med normal hørelse. Derfor fokuserer de bl.a. deres forskning på disse områder:

 • Socialt og emotionelt velvære
 • Kognitivt velvære
 • Fysisk velvære

De forsøger desuden at bekæmpe de fordomme, der kan være forbundet med dårlig hørelse, hvorfor deres innovative høreapparatsløsninger er designet til mennesker i alle aldre.

Phonak høreapparater

Der er opstået en klar tendens indenfor høreapparater i de seneste år: Høreapparater bliver mindre og mindre, men alligevel mere kraftfulde. Phonak følger trenden og præsenterer diskrete høreapparater med høj bærekomfort og enestående funktioner, som beriger hverdagen for folk med hørenedsættelse.

 

”Made for all” med Bluetooth

Et problem som mange høreapparatbrugere kæmper med er, at de er nødt til at tage deres høreapparater ud, hvis de skal streame musik eller besvare telefonopkald med moderne høretelefoner.

Dette problem har Phonak løst med deres nyeste digitale høreapparater som er ”Made for all”. Høreapparaterne har bluetooth-funktion, hvor man nemt og hurtigt kan streame lyd direkte i høreapparaterne fra fx en smartphone eller et fjernsyn. Brugeren slipper for at have en speciel streamingsenhed på kroppen, idet høreapparaterne fungerer som førsteklasses headsets.

Den trådløse teknologi i høreapparaterne giver brugeren mulighed for at lave situationsbestemte indstillinger, som gør hverdagen og livet langt mere behageligt.

Trådløs Roger™- teknologi

Høreapparater er mest effektive, når afstanden mellem den der taler, og den er lytter er max 1,5 meter. Hvis afstanden bliver større, og baggrundsstøjen dermed øges, kan yderligere teknologi være nødvendigt for at fastholde taleforståelsen.

Med en trådløs Roger fra Phonak er du sikker på ikke at gå glip af noget. Denne teknologi er en mindre mikrofon, som er udviklet til at reducere baggrundsstøj og sende talerens stemme direkte ind i dine høreapparater.

AutoSense OS

Med AutoSence kan dine høreapparater genkende og tilpasse sig det lyttemiljø du befinder dig i. Flere gange i sekundet scanner systemet lydene omkring dig, analyserer dem og justerer derefter indstillingerne automatisk, så du opnår en øget taleforståelse.

 

Er høreapparater fra Phonak noget for dig?

Phonak laver høreapparater som passer til selv de mest komplicerede høretab og vi kan som regel altid tilbyde dig en passende model.

Det er vigtigt, at et høreapparat afspejler dit behov og din livsstil. Graden af dit høretab er naturligvis også en afgørende faktor og derfor anbefaler vi, at du booker en tid til en høreprøve hos en af vores kørende audiologer.

Audiologen kommer hjem til dig, og sammen finder I frem til den bedste løsning for dig, så du få størst mulig livskvalitet og mod på sociale relationer du måske tidligere har fravalgt.

 

Prøv Phonaks høreapparater gratis i 3 uger

Hos Hørebil tilbyder vi, at du kan prøve et Phonak høreapparat i 3 uger ganske gratis. Så har du mulighed for selv at opleve deres livsforandrende teknologi.

Book en tid hos en af Hørebils kørende audiologer og få en gratis og uforpligtende høreprøve samt en vurdering af dine behov.

 

Bestil gratis høreprøve

Diskrete høreapparater fra Phonak

Phonak Høreapparater med tilskud

Hos Hørebil tilbyder vi dig høreapparater fra Phonak med eller uden tilskud fra det offentlige.

Hvis du er godkendt til offentligt tilskud, kan du opnå en væsentlig besparelse på dine kvalitets høreapparater fra Phonak

Læs mere om dine muligheder for tilskud til høreapparater fra Phonak

 

Priser på Phonak høreapparater

Vi har udvalgt de førende Phonak høreapparater på markedet. Vi har høreapparater i forskellige prisklasser og kan altid finde et høreapparat som passer til dit behov og pengepung, uanset graden af dit høretab.

Der er flere faktorer, som påvirker prisen på et Phonak høreapparat. Først og fremmest er det vigtigt, at graden af dit høretab bliver dokumenteret. Dernæst bør dine ønsker og behov drøftes, så dine høreapparater kan berige din hverdag så meget som muligt, uden du skal bekymre dig om dårlig hørelse.

Prisen på et Phonak høreapparat varierer alt efter hvilken model du ønsker. Desuden afhænger prisen af følgende faktorer:

 • Offentligt tilskud
 • Helbredstillæg fra kommunen
 • Sygeforsikringen Danmark
 • Separat udstyr

Ring til vores kundeservice på telefon 70 34 56 98, hvis du vil have prisen på et bestemt Phonak høreapparat, eller find flere priseksempler på høreapparater på siden her.

 

Høreapparatmodeller fra Phonak

Høreapparaterne fra Phonak er udstyret med den nyeste høreapparat teknologi, som giver vores brugere størst mulig fleksibilitet. Med et høreapparat fra Phonak er du sikker på en enestående lydkvalitet både ved almindelig brug, og når du streamer lyd fra andre enheder. Du får desuden målrettet og bedre talegenkendelse med et Phonak høreapparat.

Udforsk vores udvalg af Phonak høreapparater herunder.

Phonak Audeo Paradise
Høreapparatet, som giver dig exceptionel lydkvalitet og mulighed for at tage kontrollen med smarte apps. Modellen er et klassisk bag-øret høreapparat med ekstern forstærker (RIC), som fås i en version med og uden genopladelige batterier samt telespole.

 • Phonak Audéo P-R (Genopladelig)
 • Phonak Audéo P-RT (Genopladelig med telespole)
 • Phonak Audéo P

Phonak Naida™ Paradise
Kraftfuld lyd, forbindelse til smartphones, TV og mere samt intuitive apps får du med Phonak Naida, som er et BTE-høreapparat der bl.a. henvender sig til folk med kraftigere høretab. Naída imponerer med ny hardware og integrationen af ​​AutoSense OS. Derudover tilbyder denne model universel tilslutning samt individuel tilpasning af din høreoplevelse.

 Modellen fås i en version med og uden genopladelige batterier samt telespole.

 • Phonak Naida P-R
 • Phonak Naida P-RT
 • Phonak Naida P

Phonak CROS Paradise
CROS P er specielt designet til ensidig hørenedsættelse selvom der benyttes to høreapparater. Det ene er udstyret med en mikrofon, og det andet en modtager. Mikrofonen overfører lyd og stemmer til modtageren, så taleforståeligheden i støjende omgivelser forbedres. Dit hørende øre modtager altså signaler fra den modsatte side, hvilket gør, at du kan følge med i samtaler uden at skulle vende ’dit gode øre’ mod lyden.

Cros P er et bag-øret høreapparat med ekstern forstærker og fås både i en genopladelig version og en med batteri.

 • Cros P-R
 • Cros P-13

Phonak Virto Paradise

Virto Paradise er specialfremstillede i-øret høreapparater, der findes i flere forskellige størrelser. De leverer en uovertruffen lytteoplevelse, har mulighed for Bluetooth tilkobling og de mindste modeller er stort set usynlige.

 • Phonak Virto P-10 NW O
 • Phonak Virto P-312 NW O
 • Phonak Virto P-312
 • Phonak Virto P-Titanium

Kontakt Hørebil på telefon 70 34 56 98, hvis du har spørgsmål til vores Phonak høreapparater modeller eller ønsker at booke en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve.

Bestil gratis høreprøve

Om Hørebil

My Phonak app - Udnyt dine høreapparater

Med en My Phonak høreapparater app udnytter du dine høreapparaters fulde potentiale og opnår den bedste lytteoplevelse i din hverdag og i problemfyldte situationer med meget støj.

Download din Phonak app der, hvor du plejer at downloade apps til din smartphone og kom i gang med at udforske dine nye muligheder. Med appen MyPhonak får du adgang til en masse smarte funktioner så du sikret at få det maksimale ud af dine høreapparater fra Phonak.

 

Fordele med My Phonak

 • Fjernsupport
  • Denne funktion er en online fjernjustering af dine høreapparater. Du kan se og høre din audiolog gennem din Phonak app på din smartphone. Audiologen har mulighed for at tilgå indstillingerne i dine høreapparater og afhjælpe dine problemer mens du har høreapparaterne i ørerne.
 • Mine Høreapparater
  • I denne funktion kan du få statusoplysninger om dine høreapparater og dit tilbehør. Du kan se hvor meget du bruger dine høreapparater, samt få en status på dine batterier. Du kan desuden indstille høreapparaterne til at anvende Bluetooth så du kan få lyd, fra kompatible enheder, direkte i ørerne.
 • Fjernbetjening
  • Du kan bruge din Phonak app som en fjernbetjening og kontrollere lydstyrken og frekvensen på dine Phonak høreapparater. Du kan desuden vælge forskellige programmer som knytter sig til forskellige lyttesituationer. Du kan også selv lave nogle foretrukne indstillinger som efterfølgende er hurtige at tilgå.

Find mere information og vejledning om My Phonak her

 

Tilbehør til dit Phonak høreapparat

Hos Hørebil har vi inkluderet en gratis servicepakke i alle vores høreapparater. Det betyder bl.a. at du kan få gratis Phonak tilbehør til dine høreapparater i de første 4 år.

Tilbehøret i servicepakken er følgende:

 • Batterier
 • Voksfiltre
 • Domes

Phonak høreværn

Foruden høreapparater har Phonak specialiseret sig i at lave små høreværn der passer på din hørelse. De små diskrete høreværn specialfremstilles og formstøbes, så de passer til dine ører. Phonaks høreværn er skabt til at passe på din hørelse uanset hvilken branche, du arbejder i.

Du kan bruge Phonaks høreværn på byggepladsen, til koncerter, på jagtture og meget mere. Hvor meget lyd der lukkes ude, afhænger fuldstændig af, hvad du skal bruge høreværnet til.

Læs mere om vores høreværn fra Phonak her

 

Reparation og garanti på Phonak produkter

Hvis dit høreapparat eller andre produkter går i stykker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at få det repareret så hurtigt som muligt.

Nogle gange kan vores audiolog klare det hjemme hos dig selv eller over fjernkonsultation.

Andre gange er du nødt til at sende det ind til Phonak eller Hørebil.

Reparationen koster ikke noget for dig, udover forsendelsen. Vi ved at det er svært at undvære sine høreapparater, og vi gør alt for at reparationen går så hurtigt som muligt.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

FAQ om Phonak høreapparater