fbpx

Tinnitus behandling

Læs om vores lindrende tinnitus behandling, og bliv klogere på begreber som lydterapi og kamuflerende støj.

Gratis tinnitus konsultation
Behandling af tinnitus

Behandling af tinnitus

Der findes desværre ikke noget kirurgisk indgreb eller medicinsk kur som kan fjerne dine tinnitus-symptomerne. Det er en lidelse, som man ofte kan lindre, at symptomerne stort set ikke bemærkes længere.

Hos Hørebil behandler vi mange tinnitus-patienter med moderne lydterapi. Behandling er ikke en kur som afsluttes, men et vedvarende terapiforløb, som gør det lettere at leve med tilstanden og giver dig større livskvalitet.

Rigtig mange tinnitus-patienter behandles med høreapparater med tinnitus-funktion. Denne løsning fungerer, hvad enten du har et høretab eller ej, og er for mange en stor lindring og hjælp i deres hverdag.

Behandlingen består i, at høreapparatet tilføjer nogle lyde til det, du i forvejen oplever som tinnitus. Lydene distraherer din hjerne, så du ikke lægger mærke til dine gener i samme omfang som før.

Behandlingen med tinnitus-lindrende lyde planlægges og indstilles i samarbejde med vores audiolog, så du får mest muligt ud af funktionen.

 

Hvorfor hjælper høreapparater mod tinnitus?

Høreapparater til tinnitus hjælper med at lindre dine tinnitus-gener, ved at maskere lyden med hvid støj. Høreapparater til tinnitus kan gøre den ubehagelige ringen for ørerne mindre markant ved at afspille lindrende lydterapi.

Næsten 80% af folk med tinnitus har også nedsat hørelse i større eller mindre grad. Det er derfor vigtigt at få undersøgt din hørelse, hvis du oplever at have tinnitus, som ikke forsvinder af sig selv.

En ørelæge eller audiolog kan hurtigt konstatere, om du har et høretab, som er behandlingskrævende, og måske vil mindske dine gener uden yderligere tiltag.

Hvis du får konstateret en hørenedsættelse, er det en god idé at få høreapparater. Omkring 50% oplever nemlig, at deres tinnitus forbedres, når de får høreapparater.

 

Gratis prøveperiode af tinnitus-høreapparater

Hos Hørebil har du mulighed for at afprøve dine høreapparater med tinnitus-funktion gratis i 30 dage. Det er vigtigt, at du bruger dine høreapparater hver dag, for at vende din hjerne til de nye indtryk og give den bedst mulige lindring af dine gener.

Gratis tinnitus-konsultation hos Hørebil

Hos Hørebil kan du få foretaget en gratis og uforpligtende tinnitus-konsultation. Vi tjekker desuden din hørelse for at udelukke eventuelle bagvedliggende høreproblemer.

Vores professionelle audiologer kører i hele landet og udfører den gratis og uforpligtende tinnitus-konsultation hjemme i dine vante og trygge omgivelser.

 

Tinnitus funktion

Funktionen med moderne lydterapi indstilles og aktiveres af din audiolog gennem en App, som kun er tilgængelig, hvis du lider af tinnitus. Det kan f.eks. være lyde, der betegnes som ”hvid støj” eller hav-lignende lyde. Disse naturlyde er dynamiske og har vist sig at have rigtig god effekt for mange af vores klienter.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for din tinnitus konsultation.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

FAQ om tinnitus behandling