fbpx

Bernafon høreapparater

Bernafon er en global virksomhed, der i over 75 år har leveret den bedst mulige høreomsorg i hele verdenen. Vi har valgt at samarbejde med Bernafon da deres høreapparater er af rigtig høj kvalitet, og med et bredt sortiment passer de til langt de fleste høretab, behov og præferencer.

Bestil gratis høreprøve
Bernafon Høreapparater

Bernafons historie: 75 års produktion af høreapparater

Virksomheden, der i dag er kendt som Bernafon, blev grundlagt i 1946 af Hans Gfeller og søn. Det startede ud som et succesfuldt telekommunikationsselskab, men da Hans led af et kraftigt høretab, var han dybt interesseret i hvordan man med teknologien kunne forbedre livet for hørehæmmede.

Efter en forretningsrejse til USA kom han hjem med et helt nyt høreapparat. Hans søn, Hans Gfeller Jr., delte sin fars mission og da han så det lille vidunder, greb han en skruetrækker og skille det ad del for del. Derfra gik der ikke lang tid før de begyndte at udvikle og sælge deres egne høreapparater

I 1994 blev Produktionen af høreapparater overtaget af det danske holdingselskab Demant A/S, som bl.a. ejer Oticon. Det betyder, at Bernafon har adgang til brancheførende forskning og udvikling selvom de har et uafhængigt tilhørsforhold når det kommer til salg og markedsføring af deres produkter.

I dag er Bernafon en af de førende leverandører på markedet inden for høreomsorg.

Af samme årsag er Bernafons høreapparater naturligvis at finde i Hørebils produktsortiment, da vi mener at de leverer en enestående kvalitet og lytteoplevelse for brugeren.

Høreapparater fra Bernafon

Bernafons høreapparater er af højeste kvalitet og indeholder den nyeste teknologi på markedet. Det betyder at deres høreapparater er kraftfulde og samtidig ganske små – stort set usynlige.

Deres høreapparater kan bruges til næsten alle typer af høretab og giver en fantastisk taleforståelse i støjfyldte områder, samt et højt niveau af lyttekomfort.

Det er vigtigt, at et høreapparat afspejler din livsstil og dit behov. Graden af dit høretab er naturligvis en afgørende faktor for valg af høreapparat og vi anbefaler, at du booker en tid til en høreprøve hos en af vores kørende audiologer.

Audiologen kommer hjem til dig, og sammen finder I frem til den bedste løsning for dig, så du få størst mulig livskvalitet og mod på sociale relationer du måske tidligere har fravalgt.

Ring på telefon 70 34 56 98 eller book en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve herunder.

Bestil gratis høreprøve

Bernafon Bluetooth høreapparater

De fleste Bernafon høreapparater understøtter Bluetooth og gør det muligt at føre håndfri telefonopkald, streame musik samt knytte en app til dine høreapparater som gør det mere enkelt at udnytte dine høreapparater til fulde.

Læs mere om Bluetooth høreapparater her

Prøv Bernafon høreapparater gratis i 3 uger

Hos Hørebil tilbyder vi, at du kan prøve et Bernafon høreapparat i 3 uger ganske gratis. Så har du mulighed for selv at opleve deres livsforandrende teknologi.

Book en tid hos en af Hørebils kørende audiologer og få en gratis og uforpligtende høreprøve samt en vurdering af dine behov.

Bestil gratis høreprøve

 

Priser på Bernafon høreapparater

Hos Hørebil kan vi tilbyde Bernafon høreapparater uden egenbetaling af høj kvalitet til stort set alle danskere med nedsat hørelse.

Vores høreapparat uden egenbetaling er noget over det sædvanlige og er væsentligt bedre end mange andre gratis modeller på markedet. Samtidig er høreapparatet yderst diskret og næsten ikke synligt på brugeren.

Vi har et ønske om, at alle skal have adgang til premium høreapparater uden egenbetaling, som giver forbedret livskvalitet og derfor kan du hos Hørebil bl.a. vælge Bernafon Viron 1 uden egenbetaling.

I nogle tilfælde har klienter brug for høreapparater, som har flere funktioner end vores høreapparater uden egenbetaling. Det kan f.eks. være, hvis du har et meget kompliceret høretab eller en hobby, der kræver noget særligt af din hørelse.

I det tilfælde kan du nedsætte din egenbetaling, hvis du er tilskudsberettiget.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til høreapparater her.

høreapparater modeller

Høreapparatmodeller fra Bernafon

Høreapparaterne fra Bernafon giver stor fleksibilitet og er udstyret med den nyeste høreapparat teknologi.

Med et moderne høreapparat fra Bernafon får du en enestående taleforståelse samt lydkvalitet både når du streamer lyd fra andre enheder og ved almindelig brug.

Bag-øret høreapparaterne fra Bernafon er små og diskrete og lægger sig ind mod øret, så du opnår en behagelig taleforståelse. De allermindste i-øret modeller er så små at de stort set er usynlige.

Hos Hørebil forhandler vi følgende modeller fra Bernafon:

 • Bernafon Viron 1 (genopladelig inkl. lader)
 • Bernafon Viron 1
 • Bernafon Viron 3 genopladelig inkl. lader)
 • Bernafon Viron 3

Kontakt Hørebil på telefon 70 34 56 98, hvis du har spørgsmål til vores Bernafon høreapparater modeller eller ønsker at booke en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve.

 

Udnyt dine høreapparater med en Bernafon app

Med en app fra Bernafon kan du udnytte dine høreapparater til fulde. Du opnår den bedste lytteoplevelse i din hverdag og i problemfyldte situationer med meget støj når du anvender appen.

Download din Bernafon app der, hvor du plejer at downloade apps til din smartphone og kom i gang med at udforske dine nye muligheder. Se herunder hvilke apps fra Bernafon du har mulighed for at downloade og få glæde af:

 • EasyControl-A app
  • Med denne app har du kontrol over dine indstillinger. Du kan bl.a. justere lydniveauet, tjekke batteristatus og skifte program.
  • Stream lyd fra din smartphone direkte til høreapparaterne.
  • EasyControl-A app er kompatibel med Bernafon modellerne Alpha, Viron, Leoxog Zerena.
 • Bernafon EasyControl Connect
  • Med appen Bernafon EasyControl Connect kan du få en fjernkonsultation med din audiolog. Audiologen kan fjernjustere dine høreapparater fra sin computer og afhjælpe dine problemer hurtigt.
  • EasyControl Connect er kompatibel med modellerne Alpha, Viron, Leoxog Zerena.
 • SoundGate-app
  • SoundGate-appen hjælper dig med at betjene dine høreapparater sammen med en SoundGate-adapter. Du kan skifte programmer, justere lydstyrken og tilslutte flere enheder.
  • SoundGate-app er kompatibel med Bernafon modellerne Juna, Acriva, Saphira, Carista og Supremia (afhængig af modellens trådløse egenskaber).

 

Tilbehør til dit Bernafon høreapparat

Hos Hørebil har vi inkluderet en gratis servicepakke i alle vores høreapparater. Det betyder bl.a. at du kan få gratis Bernafon tilbehør til dine høreapparater i de første 4 år.

Tilbehøret i servicepakken er følgende:

 • Batterier
 • Voksfiltre
 • Domes

Bernafon udstyr

Gennem direkte streaming eller med Bernafons tilbehør er det muligt at få andre lydkilder direkte ind i dine høreapparater.

Du kan bl.a. anvende følgende udstyr:

 • SoundClip-A
  • Denne lille mikrofon er en all-rounder. Den kan bruges til håndfrie telefonsamtaler fra moderne smartphones. Den kan sættes fast på tøjet eller bæres om halsen. Den skaber bedre kommunikation mellem mennesker, som opholder sig i støjfyldte omgivelser. Den smarte SoundClip kan også bruges til at redigere lydniveauet og besvare telefonopkald.
  • SoundClip-A er kompatibel med Bernafon modellerne Alpha, Viron, Leoxog Zerena.
 • TV-A (tv-adapter)
  • Med denne nemme adapter kan du streame lyd (fra andre enheder) direkte til dine høreapparater.
  • TV-A er kompatibel med Bernafon modellerne Alpha, Viron, Leoxog Zerena.
 • RC-A (fjernbetjening)
  • RC-A er en fjernbetjening, som du nemt og diskret kan betjene dine høreapparater. Den har desuden et lavt strømforbrug.
  • RC-A er kompatibel med Bernafon modellerne Alpha, Viron, Leoxog Zerena.

 

Reparation og garanti på Bernafon produkter

Hvis dit høreapparat eller andre produkter går i stykker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at få det repareret så hurtigt som muligt.

Nogle gange kan vores audiolog klare det hjemme hos dig selv eller over fjernkonsultation.

Andre gange er du nødt til at sende det ind til Bernafon eller Hørebil.

Reparationen koster ikke noget for dig, udover forsendelsen. Vi ved at det er svært at undvære sine høreapparater, og vi gør alt for at reparationen går så hurtigt som muligt.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

FAQ om Bernafon høreapparater