Tinnitus-
høreapparater

Kan forbedre din hørelse og reducere opfattelsen af ​​tinnitus

Høreapparater med tinnitus-funktion

Tinnitus høreapparater kan dels forbedrer din høreevne, hvis du har et høretab, og dels producere en behagelig støj, som kan maskere og lindre dine gener forbundet med tinnitus. Støjen distraherer din hjerne, så tinnitussen opfattes som mindre forstyrrende og svagere.

Vi anbefaler tinnitus høreapparater til personer med tinnitus og høretab, men det er også muligt, at lindre patienter uden eksisterende høretab gennem lydterapi. De fleste oplever en markant lindring af generne, selvom tinnitus er en lidelse som man ikke 100% kan kurere og slippe af med. Det gælder om at lære at leve med generne, og her kan høreapparater med tinnitus-funktion være en mulig løsning.

Fordele ved tinnitus-høreapparater

Lindrer dine tinnitus symptomer

Giver perfekt pasform

Giver optimal lydkvalitet

Specialindstilles til din hørelse og dine gener

Understøtter moderne tinnitus-behandlinger

Hvordan kan høreapparater bruges til tinnitus?

Hvordan kan høreapparater bruges til tinnitus?

Op mod 80 % af tinnitus-patienter har samtidig et bagvedliggende høretab. Høreapparater med tinnitus-funktion er særligt velegnede til disse mennesker.  Særligt fordi høreapparaterne understøtter lydterapien, når de samtidig korrigerer et høretab.

Det skyldes bl.a. at hørehæmmede ofte opfatter tinnitus stærkere, fordi de mangler den naturlige maskerende støj, som mennesker med normal hørelse dagligt eksponeres for.

Når høretabet afhjælpes og tilpasses det enkelte høretab, forbedres tinnitus ofte. For at skabe yderligere lindring, kan lydterapien aktiveres og hjælpe med at opnå et mere afbalanceret høreområde. Tinnitus-funktionen med støj bør bruges, særligt i stille situationer, hvor der er lidt eller ingen baggrundsstøj til naturligt at distrahere hjernen fra din tinnitus.

Hvilke høreapparater-modeller egner
sig til tinnitus?

Hvilke høreapparater-modeller egner
sig til tinnitus?

Hørebil tilbyder dig et bredt udvalg af høreapparater med den særlige tinnitus-funktion. Din audiolog aktiverer funktionen og indstiller høreapparaterne så du får den bedst mulige udnyttelse.

Høreapparat-modellerne til tinnitus-patienter bør designes så åbne som muligt. Det skyldes at opfattelsen af tinnitus øges, hvis man lukker øregangen helt til. Derfor anbefaler vi klart, at du vælger en løsning med et høreapparat der sidder bag-øret.

Mere om bag-øret-høreapparater

Book en tid
til en gratis
tinnitus-konsultation

Book en aftale hos Hørebil og få en
gratis og uforpligtende tinnitus-konsultation i dine vante omgivelser
foretaget at en af ​​vores professionelle audiologer.

Du kan ringe til os på 70 34 56 56 eller
via e-mail til info@hørebil.dk

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om tinnitus-
høreapparater