Høreapparater i København
– bedre lyd nemt og bekvemt

Vores hørebil bringer eksperthjælp og førsteklasses-høreapparater direkte til dig i hjertet af København.

Mobil høreklinik i København

Uanset dit høretab tilbyder vi et omfattende sortiment af kvalitets-høreapparater, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vores mission er at gøre din vej mod bedre hørelse lettilgængelig og problemfri.

Med hørebilen i Købehavn er det derfor nemt og enkelt at få et nyt høreapparat, alt sammen i komforten af dine velkendte omgivelser. Vi bringer vores høreklinik til dig.

Lad os hjælpe med at levere en klar og levende lyd til dig, der har din hverdag i København og omegn.

Fra den indledende høreprøve til valget af det perfekte høreapparat gør vi hele processen nem og bekvem, så du igen kan opleve livet med fornyet klarhed og komfort. Med Hørebil er din rejse mod forbedret hørelse lige ved hånden. Vi er kun ét klik eller opkald væk.

Læs mere om vores mobile koncept her

Gratis høreprøve

Vores audiologer og hørebil fyldt med udstyr kommer til dig i København og omegn. Høretesten udføres hos dig. Det giver os mulighed for at reagere på dit individuelle miljø.

Gratis konsultation

På baggrund af høretestens resultat rådgiver vi dig individuelt, personligt og uforpligtende.

Gratis prøveperiode

Vores audiologer har altid et stort udvalg af høreapparater med i bilen. I de fleste tilfælde kan du helt uforpligtende beholde dine nye høreapparater samme dag i en prøveperiode på to uger.

Gratis høreapparater

Hos Hørebilen København tilbyder vi gratis premium-høreapparater via det offentlige tilskud.

Gratis høretest udføres på kunde i vante omgivelser

Høreprøve i dine trygge rammer

Hørebilen København er lidt anderledes end andre udbydere på markedet. Vi leverer din høreprøve direkte til døren i dine trygge, velkendte omgivelser.

Med vores koncept behøver du ikke længere at bekymre dig: slip for besværet med transport til en klinik. Vores erfarne audiologer kommer bekvemt til dit hjem.

Vi udfører en professionel høreprøve hjemme hos dig og følger op med individuel rådgivning. Hørebils innovative koncept sætter fokus på din bekvemmelighed og sikrer, at du kan tage det vigtige skridt mod bedre hørelse uden unødig bekymring.

Hørebil er dedikeret til at levere høreløsninger, der tilpasser sig din livsstil og skaber en problemfri rejse mod bedre hørelse.

Bliv endnu klogere på vores gratis høreprøve her

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og i gode hænder under hele forløbet, og derfor kommer vi til dig, uanset om du bor i egen bolig eller på plejehjem.

Læs mere om vores mobile koncept

Dit mobile hørecenter i København: Sådan fungerer det

Vi gør det praktisk og fleksibelt for dig at få foretaget en høreprøve i dine vante omgivelser i København og omegn. Kontakt Hørebilen København, og vi kommer til dig indenfor 14 dage.

Hørebil gør det praktisk og fleksibelt for dig at få foretaget en høretest i København.

Ingen ventetid

Vi tager os af dit høretab og gør processen tilgængelig for alle. Det er videnskabeligt bevist, at god hørelse er en vigtig del af livskvaliteten.

Derfor skal det være så enkelt som muligt at få et høreapparat. Der er ingen ventetid hos Hørebilen København, og vi kan levere dine høreapparater inden for få dage efter høretesten. I de fleste tilfælde endda samme dag.

ingen ventetid hos Hørebil
Vi klarer papirarbejdet

Du behøver ikke bekymre dig om at udfylde ansøgninger og blanketter hos os.

Vi klarer alt papirarbejdet for dig og sørger for, at du får de tilskud og tillæg, som du er berettiget til.

ingen ventetid hos Hørebil
2 ugers gratis prøveperiode

Hos Hørebilen København tilbyder vi gratis premium-høreapparater via det offentlige tilskud.

Hvis du ønsker eller har behov for en anden model – eksempelvis grundet et kompliceret høretab – har vi et bredt sortiment af nøje udvalgte høreapparater fra førende producenter. Uanset hvilken model, du vælger, har du stadig mulighed for at prøve dit nye høreapparat gratis i 2 uger.

2 ugers gratis prøveperiode
Høreapparater fra Phonak hos Hørebil

Hos Hørebil har du også mulighed for at prøve vores online høretest, inden du booker tid til din fysiske høreprøve. Prøv den online høretest

Hvordan får jeg besøg af Hørebil i København?

Vi har gjort det enkelt for dig, der bor i København og omegn, at booke en tid ved Hørebilen i København. Du kan enten udfylde formularen på vores hjemmeside eller ringe til kundeservice på telefon 7034 5698.

step

Book en tid hos vores eksperter
Det er nu lettere end nogensinde før at få besøg af din høreklinik.

Book blot en tid online eller via telefon, og du får adgang til Hørebils erfarne audiologer, der står klar til at yde den nødvendige hjælp.

step

Vores erfarne audiologer kommer til dig
Når du har booket en tid, kommer vores specialister hjem til dig. De bringer ikke kun deres ekspertise med sig, men også det nødvendige udstyr til at udføre omfattende høretests i dine trygge omgivelser – nemlig hjemme hos dig.

step

Rådgivning og høretest:
Under besøget vil vores audiologer ikke kun udføre din høretest, men også give dig personlig rådgivning.

De besvarer eventuelle spørgsmål og drøfter sammen med dig de bedste muligheder for at forbedre lige netop din hørelse.

step

Valg af høreapparat
Efter at have gennemgået resultaterne vil vores audiologer vejlede dig gennem valget af det mest hensigtsmæssige høreapparat.

Vi sørger for, at du får det bedste høreapparat, der passer til din livsstil og personlige præferencer.

Med Hørebil i Herning er det enkelt at prioritere din hørelse og få nye høreapparater uden at forlade komforten af dit hjem. Book din tid i dag og oplev personlig og professionel hørepleje, skræddersyet til dine individuelle behov.

Bestil en gratis høreprøve i dit hjem.

kontakt til Hørebil kundeservice

Tag det første skridt i dag – kontakt os

Ønsker du mere information om vores brede udvalg af høreapparater og professionelle services i København? Tøv ikke med at kontakte Hørebilen København.

Vores dedikerede og professionelle team er klar til at besvare dine spørgsmål og yde den nødvendige assistance. Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde vores online kontaktformular.

Klik her for at komme i kontakt med os: https://hoerebil.dk/kundeservice/kontakt/

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Giv dig selv gaven af klarere lyd og større livsglæde med Hørebil.

Bestil gratis høreprøve

Jeg har læst Hørebils Privatlivspolitik og erklærer mig enig

like

Udfyld formularen med ganske få klik

like

2 ugers gratis prøveperiode

like

Gratis høretest & konsultation hos dig

like

4 års gratis justering*

Hos Hørebil kan du få førsteklasses høreapparater med tilskud fra det offentlige. Langt de fleste kan få tilskud til høreapparater fra det offentlige, og vi vil med glæde undersøge, hvilke andre tilskud du evt. kan få. Vi klarer desuden papirarbejdet og alt det praktiske for dig.

Du kan også få høreapparater uden egenbetaling ved Hørebil. Vælger du en af vores gratis modeller kan du tilkøbe en tryghedspakke, som giver de samme fordele, som når du vælger en model med delvis egenbetaling.

*Gælder ikke ved gratis høreapparater, med mindre tryghedspakken vælges til.

Ring til os på 70 34 56 98 eller udfyld vores booking-formular, så ringer vi tilbage, når det passer dig.

Anmeldelser fra Trustpilot