Tryghedspakke

Få sikkerhed og pålidelighed med Hørebils Tryghedspakke. Når du vælger et gratis høreapparat hos Hørebil, har du mulighed for at få ekstra tryghed og sikkerhed gennem vores omfattende Tryghedspakke.

Denne pakke udvider din garanti og giver dig ro i sindet i hele 4 år. Lad os guide dig igennem fordelene ved vores Tryghedspakke, der omfatter alt fra udvidet garanti til gratis justeringsbesøg og erstatning i tilfælde af uheld.

Tryghedspakke - når du vælger gratis høreapparat

Når du beslutter dig for at få et høreapparat uden omkostninger hos Hørebil, har du mulighed for at tilkøbe Tryghedspakken, der giver dig de samme fordele som vores høreapparater med egenbetaling.

Tryghedspakken koster 1.499 kr. og dækker i 4 år. Hvis du fravælger Tryghedspakken ved køb af en af vores gratis modeller, vil et fysisk justeringsbesøg koste 799 kr.

Tryghedspakken inkluderer en Tryghedsaftale med udvidet garanti fra AllRisk. Den sikrer, at du kan passe bedst muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er godt sikret de næste 4 år. Pakken inkluderer også reparation eller erstatning.

Bemærk: Hvis du har anskaffet gratis høreapparater før den 1. oktober 2023, gælder andre betingelser.

Priser på høreapparater fra Bernafon

Høreapparater med egenbetaling

Når du køber høreapparater med egenbetaling hos Hørebil, er Tryghedspakken altid en del af høreapparatets pris. Hvis du vælger vores gratis høreapparater, har du mulighed for at tilkøbe Tryghedspakken for 1.499 kr.

 

Tryghedspakken indeholder følgende:

4 års garanti på dit høreapparat og 2 års garanti på tilbehør

Gratis justeringsbesøg efter behov

Ubegrænset justering og vejledning via online konsultation

Udvidet garanti fra AllRisk

Dine fordele med Tryghedspakken

AllRisk Udvidet garanti

Når du tilkøber Tryghedspakken til dine gratis høreapparater, er du sikret, hvis uheldet er ude, f.eks. hvis du mister dine høreapparater.
Pakken giver dig også udvidet garanti og en række fordele, hvis dine høreapparater skal repareres eller erstattes.

Tryghedspakken køber du sammen med dine høreapparater, og den sikrer dig i 4 år mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade. Aftalen omfatter ekstra garanti, fjernjustering og service.

Med Tryghedspakken tilbydes du desuden erstatningsapparater i tilfælde af tab, tyveri eller totalskade.

AllRisk Udvidet garanti
Justeringbesøg ved behov

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dine høreapparater ikke fungerer som de skal. Hvis det er muligt vil vi tilbyde en hurtig justerings-tid som fjernkonsultation, og hvis det ikke er tilstrækkeligt kommer vi selvfølgelig ud og justerer dine høreapparater.

Under et justeringsbesøg vil dine høreapparater blive kontrolleret, og indstillingerne justeres ved behov. Hvis nødvendigt, vil der også blive udført en høretest.

Reparation eller erstatning

Tryghedspakken gælder i 4 år fra købsdatoen og sikrer dig mod tab, tyveri og totalskade – hvor som helst i verden.

Skulle uheldet være ude, får du erstattet dine høreapparater med nye, tilsvarende apparater, med en begrænset selvrisiko. Der tilbydes låneapparater, så du ikke skal undvære høreapparater under eventuel reparation eller erstatning. Hvis dine høreapparater blot skal repareres, er der ingen selvrisiko.