Bestil gratis høreprøve

Jeg har læst Hørebils Privatlivspolitik og erklærer mig enig

like

Udfyld formularen med ganske få klik

like

2 ugers gratis prøveperiode

like

Gratis høretest & konsultation hos dig

like

4 års gratis justering*

Hos Hørebil kan du få førsteklasses høreapparater med tilskud fra det offentlige. Langt de fleste kan få tilskud til høreapparater fra det offentlige, og vi vil med glæde undersøge, hvilke andre tilskud du evt. kan få. Vi klarer desuden papirarbejdet og alt det praktiske for dig.

Du kan også få høreapparater uden egenbetaling ved Hørebil. Vælger du en af vores gratis modeller kan du tilkøbe en tryghedspakke, som giver de samme fordele, som når du vælger en model med delvis egenbetaling.

*Gælder ikke ved gratis høreapparater, med mindre tryghedspakken vælges til.

Ring til os på 70 34 56 56 eller udfyld vores booking-formular, så ringer vi tilbage, når det passer dig.

Det mobile hørecenter: Sådan fungerer det

Det bliver ikke lettere at få en gratis høreprøve: Vores audiolog kommer hen til dig efter aftale. Vi udfører en høreprøve og rådgiver dig i vante omgivelser. Du modtager normalt dine nye høreapparater samme dag og kan gratis og uforpligtende prøve dem i 2 uger.

1

Telefonisk rådgivning og aftale med vores eksperter.

2

Gratis høretest og individuel rådgivning fra vores uddannede audiologer hos dig.

3

Du modtager normalt dit nye høreapparat i en gratis prøveperiode på 2 uger samme dag.

Høreapparat fra Hørebil med gratis høreprøve

Få dit nye høreapparat uden at vente

En integreret del af Hørebil-filosofien er, at det skal være hurtigt og nemt at få høreapparater. Derfor er vores høretest gratis og udføres hos dig. Hos Hørebil har vi hverken ventelister eller ventetider i hele Danmark. I næsten alle tilfælde kan vi udlevere dine nye høreapparater samme dag, som vi udfører høretesten.

offentligt tilskud til høreapparater

Offentligt tilskud & gratis høreapparater

I Danmark kan du hvert 4. år få tilskud til høreapparater fra det offentlige. Tilskuddet justeres hvert år og er i øjeblikket op til kr. 6.686 i Danmark. Dette tilskud samt Hørebils rimelige priser gør det muligt for dig at få høreapparater gratis.

Alle Hørebils høreapparater uden egenbetaling er af så høj kvalitet, at andre udbydere ofte opkræver højere egenbetaling for dem. Vores gratis kvalitets høreapparater har forskellige ekstra funktioner integreret, f.eks. Bluetooth, betjening via app, tinnitusfunktion og meget mere. Samtidig er vores modeller små, diskrete og tilbyder en høj bærekomfort.

Online høretest

Med vores online høretest kan du selv teste din hørelse på få minutter – hurtigt, nemt og diskret. Testresultatet er en god indikation af, hvor god din hørelse er, og om din hørelse skal kontrolleres af en professionel audiolog.

Anmeldelser fra Trustpilot