Om Hørebil, det rullende hørecenter

Hørebil er et rullende hørecenter der dækker hele Danmark. Vores medarbejdere har mange års erfaring med høretests samt udlevering, justering og tilpasning af høreapparater.

Kontakt Hørebil

Hørebil gør op med processen for høreapparater

En typisk proces for en klient der står og skal have høreapparat, omfatter ofte flere besøg hos egen læge, ørelæge og evt. hospitaler med videre. Samtidig er udleveringstiden på høreapparaterne ofte meget lange. For nogle helt op til 2 års ventetid.

Det mener vi hos Hørebil ikke kan være rimeligt.

Hørebil – det rullende hørecenter der kommer til dig

Konceptet bag Hørebil beror på, at vores professionelle – og naturligvis uddannede – audiologer kører rundt i hele Danmark og besøger klienterne på deres hjemmeadresse.

Det betyder, at klienten f.eks. sparer en del tid på transport frem og tilbage, men også at alt foregår i ro og mag i klientens eget hjem.

I langt de fleste tilfælde kan Hørebil udlevere høreapparater samme dag som den gratis og uforpligtende høreprøve udføres.

Vi bistår også papirarbejdet

Dokumentation i forbindelse med anskaffelse af høreapparater kan være omfattende og forvirrende. Vi sørger for i samråd med klienten at fremskaffe nødvendig dokumentation samt udfylde relevante ansøgninger.

Det får du med i pakken hos Hørebil

Ved køb af høreapparater hos Hørebil, får du

  • AllRisk Forsikring i 4 år
  • 4 års gratis service og justering
  • 4 års gratis udkørsel
  • 4 års gratis tilbehør

Dette betyder at vi udfører enhver service af dine høreapparater gratis samt leverer alle de nødvendige dele til den faste vedligeholdelse gratis i alle 4 år. 

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål i listen herunder.

Det kan generelt være lidt besværligt at finde rundt i tilskud, bevillinger og så videre. Vi sidder klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål.

Hvis du ikke finder svar på det du søger, er du velkommen til at kontakte os på tlf 70 34 56 98.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

Hvad siger klienterne om Hørebil?

Kontakt Hørebil i dag - Det mobile hørecenter

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk