Om os

Vores unikke koncept er skabt for at give dig den mest bekvemme og tidsbesparende løsning, når du eller din pårørende skal have tjekket hørelsen. Vi kommer ud til dig og udfører en gratis og uforpligtende høreprøve i dine vante omgivelser.

Om Hørebil

I 2018 blev Hørebil stiftet med ønsket om at være et anderledes og nytænkende hørecenter, der kunne udfordre de klassiske klinikker på fleksibilitet og bekvemmelighed.

Visionen har været tydelig fra begyndelsen, og er stadig den samme i dag: Kvalitetshøreapparater skal være tilgængelige for alle, og hvis kunderne ikke kan komme til os, så kommer vi til dem.

Drivkraften i Hørebil er at gøre en forskel for folk med hørenedsættelse – give dem livskvalitet og en bedre hverdag. Hørenedsættelse er sjældent et problem for dem der ikke kan høre og derfor skal det være enkelt at få tjekket sin hørelse, hvis omgangskredsen påpeger et problem.

quote

Vi vil gerne gøre en forskel, hvor man rent faktisk hjælper
folk med et usynligt problem.  Der er sjældent noget galt
med hovedet – kun hørelsen.

Hørebil er et mobilt hørecenter

Vi mener, at det skal være ukompliceret og hurtigt at få en bedre hørelse, og vi hjælper dig derfor trygt gennem hele processen og ordner alt det praktiske.

Vi ønsker at være danskernes foretrukne hørecenter og sætter en ære i at have glade kunder. Derfor laver vi løbende kvalitetstjek, for at sikre os, at vores kunder er tilfredse med deres høreapparater og vores service.

Høreprøve i eget hjem. Læs mere om os.

Det er vigtigt for os, at vi udelukkende forhandler kvalitetshøreapparater, som har brug for ganske få justeringer og vedligehold. Vi fører derfor kun de mest anerkendte brands i verden, så vores kunder får en god oplevelse med deres høreapparater.

Vi har helt sikkert en af ​​vores mobile audiologer i dit område, som kan komme til dig i løbet af få dage. Høretesten er uforpligtende og gratis.

 

Bestil gratis høreprøve

Hvordan adskiller vi os fra de almindelige høreklinikker?

Vi har ganske enkelt en løsning som imødekommer alle, ved diskret og bekvemt at tilbyde professionelle høreprøver foretaget af vores audiologer i vante omgivelser.

Med stor ekspertise og høj faglighed tilbyder vi personlig og professionel rådgivning samt attraktive priser på kvalitetshøreapparater.

1

Telefonisk rådgivning og booking af tid hos vores eksperter

2

Gratis høretest og individuel rådgivning fra vores uddannede audiologer hjemme hos dig

3

Du modtager normalt dit nye høreapparat i en gratis 3-ugers prøveperiode samme dag

Hvad er vores koncept?

Vores professionelle audiologer kører i hele landet, og det eneste du skal gøre, er at booke tid til et besøg. Herefter sender Hørebil en audiolog hjem til dig, hvor der foretages en høreprøve samt en konsultation.

Normalt modtager du dine nye høreapparater samme dag, og kan prøve dem gratis og uforpligtende i 2 uger.

Høreapparater gratis gennem offentligt tilskud

Høreapparater gratis gennem offentligt tilskud

I Danmark kan man frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi. Vælger du en privat høreklinik, som Hørebil, kan vi tilbyde dig høreapparater uden ventetid med tilskud fra det offentlige, som helt eller delvis dækker prisen på dine høreapparater.

Det betyder, at du hos Hørebil kan få et sæt gratis kvalitetshøreapparater uden ventetid og egenbetaling. Gratis betyder, at vi har fastsat prissætningen på udvalgte høreapparater på en sådan måde, at omkostningerne dækkes af det offentligt tilskud.

Læs mere om tilskud

Hvem er vi?

Hørebil er en pioner inden for høreapparater i Danmark. Vores koncept er så unikt, at vi betjener langt over 10.000 mennesker med høretab hvert år. Vores kunder har tillid til os og audiologernes ekspertise, hvilket bekræftes af en høj kundetilfredshed.

VI står på mål for tilgængelighed, kvalitet og service på højeste niveau.

Gratis høreprøve
Book en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve foretaget af vores audiologer i vante omgivelser.
Udstyr til gratis høreprøve hos Hørebil
Altid tilgængelig
Vores telefoner er åbne døgnet rundt på telefonnummer 70 34 56 56
Kalender til booking hos Hørebil

Anmeldelser fra Trustpilot