Gratis høreprøve

Har du på fornemmelsen, at din hørelse fra tid til anden kunne være bedre?
Med en gratis og uforpligtende høreprøve hjemme hos dig får du afklaret,
om din hørelse stadig er perfekt.
Høretesten tager kun 30 min. og foretages af en uddannet audiolog.

 

Gratis_høreprøve_med_mobil_høreklinik

Gratis høreprøve hjemme hos dig

Vores professionelle audiologer kommer hjem til dig og udfører en gratis og uforpligtende høretest nøjagtigt som i et fysisk hørecenter.

Hørebil er en mobil høreklinik, som kommer rundt i hele Danmark. Vi sørger for at hjælpe dig med alt det praktiske, som kræves i forbindelse med anskaffelsen af et høreapparat.

Bestil gratis høreprøve

Har du dårlig hørelse?

Kvinde der ikke kan høre godt

Har du dårlig hørelse?

Dårlig hørelse kommer for mange naturligt med alderen og kan være til stor gene og forringe livskvaliteten for både dig selv og dem omkring dig.

 

Det er en rigtig god idé at få foretaget en uforpligtende høreprøve, hvis du har på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt.

 

Ofte er man ikke klar over, at hørelsen er blevet dårligere, før det er meget tydeligt. I mange tilfælde er det din nærmeste omgangskreds, der først bemærker problemet. Derfor er det en god idé at reagere på eventuelle bemærkninger og hurtigt få afklaret, om det har noget på sig.

 

Med et besøg fra en af Hørebils audiologer får du med det samme afklaret, om du har et høretab, og om løsningen kunne være et høreapparat.

 

Jo tidligere et høretab opdages, des mere enkelt er det at afhjælpe. Vi anbefaler derfor, at du bestiller en tid til en uforpligtende høreprøve allerede ved de første tegn.

Hvis du har på fornemmelsen, at din hørelse er blevet dårligere, kan du nemt få lavet en høretest hos os.

Bør jeg få foretaget en høretest?

Bør jeg få foretaget en høretest?

Ja, hvis…

... Du ofte synes at andre mumler eller taler for lavt.

... Du skruer højt op for lyden på dit tv.

... Du kan have svært ved at følge med i samtaler i større forsamlinger.

... Det kan være svært at føre en telefonsamtale, fordi det er vanskeligt at høre, hvad modparten siger

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af disse udsagn, så tyder det på, at du har et høretab, og vi anbefaler, at du booker en tid til en høreprøve.

Hvordan foregår et hjemmebesøg?

Her er hvad du kan forvente, når du booker en tid ved Hørebil:

 

step

Ring til vores kundeservice og book en tid til en høreprøve

step

Hørebil sender en audiolog hen til dig

step

Høreprøven udføres i dine vante omgivelser

step

Resultatet gennemgås med dig, og audilogen kommer med et forslag til et høreapparat, hvis der foreligger et høretab

Vi udleverer dine høreapparater – ofte samme dag

Gratis online høretest

Med vores online høretest kan du nemt og gratis teste, hvordan din hørelse har det, fra dit eget hjem.

En online høretest ikke er en fuldgyldig høretest, som den der udføres af en audiolog. Alligevel giver den en indikation af, om der kan være tale om en hørenedsættelse. I det tilfælde anbefaler vi naturligvis, at du booker en tid hos Hørebil og får foretaget en professionel høretest.

Hvad sker der, hvis jeg har et høretab?

Langt de fleste høretab kan afhjælpes med en høreapparatsløsning. En høreprøve kan afklare, om du har et høretab og i hvilken grad.

Vores audiologer har mange års erfaring med høreprøver samt udlevering, justering og tilpasning af høreapparater. Hvis der konstateres et høretab ved høreprøven, kan de hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, så du kommer til at høre godt igen.

Vores kunder fortæller, at verden åbner sig, når de har fået høreapparater. Pludselig kan de høre lyde, som de ikke tidligere har bemærket. Fugle der pipper, vinden i træerne og lyse små stemmer. Middagsselskaber og leg med børnebørnene er nu langt mere givende, og generelt føler de sig mindre trætte, så deres hverdag kan rumme flere sociale aktiviteter.

Vi har håndplukket høreapparater af mærker som Oticon, Bernafon og Phonak
Disse producenter er blandt de førende i hele verden

Hos Hørebil ønsker vi at give dig størst mulig livskvalitet med forbedret hørelse, og derfor forhandler vi høreapparater, som er nøje udvalgt og lever op til vores høje kvalitetskrav. Langt de fleste kæder forhandler deres egne mærker og har dermed fokus på et begrænset sortiment. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og samarbejdspartnere, og adskiller os fra mange andre ved selv at kunne udvælge vores produktsortiment.

Hver især er de unikke og har mange modeller, som kan afhjælpe selv de sværeste høretab. Hvilken model, der passer bedst til dig, afhænger af din lytteevne og livsstil. Vi kan altid tilbyde et høreapparat, som kan hjælpe dig, uanset hvilket mærke, du foretrækker.

Høreapparater fra Oticon

Høreapparater fra Oticon

Høreapparater fra Phonak

Høreapparater fra Phonak

Høreapparater fra Bernafon

Gratis høreapparater fra Bernafon
Ansøgningsskema fra Hørebil til offentligt tilskud

Hvad koster høreapparater
hos Hørebil?

Vi tilbyder gratis høreapparater via det offentlige tilskud samt modeller med egenbetaling, hvor tilskud og tillæg kan fratrækkes. 

Læs mere om vores priser

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om høretest og
Hørebil