Høreapparater – genopdag verden på ny

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter af høreapparater.
Hos Hørebil anerkender vi den variation og har indført en klar vision: Vi er engageret i at tilbyde dig det bedste inden for høreapparater.

Vores fokus er på at levere høreapparater, der ikke blot imødekommer dine behov, men også overgår dine forventninger.

Forskellige typer af høreapparater fra Hørebil

Hvad er et høreapparat?

Høreapparater, som vi kender det i dag, er et lille teknologisk vidunder. Det lille vidunder gør det muligt for personer med høretab at tage del i sociale interaktioner på lige fod med deres omgivelser. 

Høreapparatet som opfindelse har en rig og fascinerende historie, der går langt tilbage i tiden. Faktiske kan det allerførste høreapparat spores helt tilbage til det 13. århundrede, hvor løsningen var primitivt udformet og baseret på materialer som gamle dyrehorn. 

Gennem årene udviklede denne tidlige form for teknologi sig gradvist og blev forfinet i både materialer og design. Høreapparater, som vi kender dem i dag, indeholder noget af den mest avancerede teknologi og på trods af det, er de bittesmå og yderst diskrete.

Fra dyrehorn til avanceret teknologi er rejsen, som høreapparater har gennemgået, en påmindelse om, hvordan menneskets nysgerrighed og innovation kan overvinde selv de største udfordringer. Høreapparater er ikke blot en genvej til bedre hørelse, men en bro til forbindelse, kommunikation og livskvalitet. 

I dag er disse teknologiske mesterværker ikke bare små og diskrete, men også fyldt med en dybere betydning: at genopdage verden omkring os på ny.

Læs mere om den mobile høreklinik

Gratis online høretest

Med vores online høretest kan du nemt og gratis teste, hvordan din hørelse har det – fra dit eget hjem og i trygge omgivelser.

En online høretest ikke er en fuldgyldig høretest som den, der udføres af en audiolog. Alligevel giver den en indikation af, om der kan være tale om en hørenedsættelse. I dét tilfælde anbefaler vi naturligvis, at du bestiller en tid hos Hørebil og får foretaget en professionel høretest.

Hvilke typer af høreapparater er der?

Høreapparater fra Oticon og Bernafon

Hvilke typer af høreapparater er der?

Hos Hørebil tager vi hånd om dit høretab ved at tilbyde kvalitets-høreapparater med den nyeste teknologi.
Vi har nøje udvalgt vores høreapparater og forhandler udelukkende de bedste og nyeste høreapparater på markedet.

På grund af vores udvalg af producenter kan vi også finde det perfekte system til alvorligt høretab inden for vores sortiment. Der findes forskellige typer af høreapparater, som hver især har fordele, der tilgodeser det enkelte høretab.

Høreapparatets optimale ydeevne afhænger både af din øregangs udformning og graden af dit høretab. Valget af høreapparat bør tage højde for disse faktorer for at opnå det bedste resultat.

Nogle typer af høreapparater er bedre til konkrete høretab end andre. Når det er sagt, er de mest anvendte typer apparater bag-øret- og i-øret-høreapparater.

ITC høreapparater med blå skal

I-øret-høreapparater

Høreapparater, der sidder i-øret, er yderst diskrete og behagelige, da de er specialfremstillede efter et aftryk af dit øre. De mindste modeller er stort set usynlige og kommer i mange forskellige toner, så du kan vælge et, der matcher din hudfarve.

Fordele ved i-øret-høreapparater

Diskrete og stort set usynlige

Specialfremstilles til netop din øregang

ITC høreapparater med blå skal

Gode til lette og moderate høretab

Matcher din hudtone

Bag-øret høreapparater
med ekstern forstærker

Høreapparater, der bæres bag øret, er de mest almindelige og vælges af langt de fleste. Der skelnes mellem enheder, hvor forstærkeren er placeret i øreproppen eller i høreapparathuset.

Med de såkaldte RIC-høresystemer sidder forstærkeren direkte i øret. Øreproppen er forbundet med teknologien i høreapparatet med et tyndt rør.

Høreapparatet bæres upåfaldende bag øret. Høreapparatet er yderst diskret, nemt at rengøre og let at håndtere. Desuden har det en perfekt pasform og passer til langt de fleste høretab, da der er langt flere justeringsmuligheder.

Fordele ved bag-øret høreapparater med ekstern forstærker:

De er behagelige at have på

Modellen passer også til svære høretab

De kommer i mange forskellige farver

De er brugervenlige og lette at betjene

Hørebils BTE høreapparat med genopladeligt batteri

BTE-høreapparater

Såkaldte BTE-høreapparater er en speciel type bag-øret-høreapparat, der er særligt velegnet til alvorligt høretab. 

Det skyldes, at forstærkeren ikke er i øret, men i høreapparathuset bag øret. Dette giver mere plads til forstærkeren og dermed kan der genereres mere effekt eller større forstærkning. Et plastikrør leder så lyden direkte fra høreapparatet ind i øregangen.

Hvis du også vælger en specialtilpasset øreprop, kan du forstærke de naturlige lyde omkring dig endnu mere.

Fordele ved BTE-høreapparater

Lette at håndtere

De er komfortable at have på

Kommer i mange størrelser og farver

Hørebils BTE høreapparat med genopladeligt batteri

Kan afhjælpe meget kraftige høretab med en koncentreret forstærkning

Kan udstyres med en formstøbt øreprop tilpasset din øregang

Udvalg af høreapparater hos Hørebil

Hos Hørebil tager vi os af dit høretab ved at præsentere dig for de bedste høreapparater, der er udstyret med den seneste teknologi. Vi har omhyggeligt udvalgt vores høreapparater og tilbyder kun de allerbedste modeller på markedet.

Vores omfattende udvalg af producenter giver os mulighed for at matche det perfekte system til selv de mest komplekse høretab. Uanset om du har et alvorligt høretab, der kræver særlig opmærksomhed, eller om du søger en løsning til mere moderate udfordringer, er vores sortiment designet til at imødekomme dine individuelle krav. 

Hos Hørebil forpligter vi os til at levere de bedste løsninger til vores kunder og hjælpe dem med at genoprette en rigere hørekvalitet.

 

Se alle modeller fra Oticon

Høreapparater fra Oticon

Se alle modeller fra Phonak

Høreapparater fra Phonak

Se alle modeller fra Bernafon

Gratis høreapparater fra Bernafon

Din høreevne og livsstil er afgørende for, hvilken model der passer til dig. Efter konsultationen samt høreprøve, vil vores audiolog videregive deres anbefaling til dig.

Uanset hvilket mærke og hvilken model du foretrækker, kan vi tilbyde dig ITE- eller BTE-løsninger, alt efter hvad der passer bedst til dit øres anatomi og hørebehov.

Gratis hoereapparater hos Hørebil

Gratis høreapparater

Hos hørebil er vi stolte af at kunne tilbyde en ekstraordinær mulighed: gratis høreapparater af premium kvalitet – takket være det offentlige tilskud.

Vores gratis høreapparater er langt fra gennemsnitlige. De er drevet af den nyeste teknologi og leverer en hørekvalitet i en klasse for sig selv, særligt sammenlignet med de andre gratis modeller på markedet. Vi synes, at hver enkelt person fortjener en exceptionel høreoplevelse uanset omfanget af deres høretab.

Vi er derfor glade for at kunne tilbyde disse gratis høreapparater, og vores dedikerede audiologer er klar til at vejlede dig gennem processen og hjælpe dig med at vælge det bedste høreapparat til lige præcis dig eller en pårørende.

MERE OM GRATIS HØREAPPARATER
App med funktion til phonak høreapparater

Bluetooth-høreapparater

Moderne høreapparater med Bluetooth giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra dine yndlings-enheder. Når du anvender funktionen, kan du få dine telefonsamtaler eller lydbøger direkte i dine høreapparater eller oprette forbindelse til dit TV og opnå en fantastisk lytteoplevelse, når du ser film.

Hørebils høreapparater er lette at håndtere og anvender samtidig den nyeste Bluetooth-teknologi, som kan skabe forbindelse til langt de fleste Apple- og Android-enheder.

Læs mere om Bluetooth-høreapparater
Ladeboks til Oticon høreapparater fra Hørebil

Genopladelige høreapparater

Høreapparater med genopladelige batterier giver dig maksimal fleksibilitet og følelsen af frihed. Genopladelige høreapparater placeres i en lille oplader om natten, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at skifte eller bestille batterier med jævne mellemrum.

Derudover er genopladelige høreapparater en miljø- og klimavenlig løsning.

Hos Hørebil forhandler vi de bedste høreapparater med genopladelige batterier. Herunder Zircon og More-serierne fra Oticon, Viron fra Bernafon og Paradise og Marvel-serierne fra Phonak.

Læs mere om genopladelige høreapparater
Batterier til i øret høreapparater fra Oticon

Høreapparater med batteri

Alt efter høreapparat-modellen holder batterierne i 3-10 dage, hvorefter de skal udskiftes. Det afhænger i høj grad af, hvor meget du bruger dine høreapparater og hvilke reguleringsfunktioner, de har.

Som kunde hos Hørebil er dine batterier inkluderet i dine høreapparater i 4 år.

Det eneste, du skal huske, er at bestille nye batterier hos Hørebil, inden du løber tør.

Læs mere om høreapparater med batteri
Mand der lider af tinnitus

Høreapparater for dig med tinnitus

Høreapparater kan være en nyttig og effektiv lindring mod kronisk tinnitus.

Mange høreapparater tilbyder en integreret tinnitus-funktion, som – for at sige det enkelt – maskerer tinnitussen. Det bidrager til en lavere subjektiv opfattelse af tinnitus, hvilket kan lindre ubehaget.

Mere om tinnitus og behandlingsmuligheder

Hvordan fungerer et høreapparat?

Kort fortalt består høreapparatet af en mikrofon og en lille højttaler, der er placeret bagved eller i øret. Mikrofonen sørger for at opfange lyde, som forstærkes og sendes direkte ind i øret gennem en højttaler.

Lydene, der går gennem højtaleren og ind i dit øre, gennemgår en proces med filtrering og bearbejdning for at fjerne uønsket støj og fokusere på de lyde, der er vigtige for dig. Det gør det muligt for brugeren at høre samtaler, musik og andre lyde med større klarhed og præcision. Moderne høreapparater evaluerer kontinuerligt lydlandskabet og justerer sig i realtid for at give dig den bedst mulige lytteoplevelse i forskellige omgivelser. Det kan omfatte støjreduktion, dynamisk justering af lydniveauer og endda identifikation af specifikke lydkilder som stemmer eller baggrundsstøj.

Den forarbejdede lyd sendes derefter til højttaleren, der leverer lyden ind i øret. Højttaleren er omhyggeligt kalibreret til at matche dine individuelle hørebehov og sikre en optimal lytteoplevelse. Resultatet er en lyd, der er tydelig, klar og afbalanceret, hvilket muliggør en mere naturlig og engagerende interaktion med verden omkring dig. Samlet set udgør høreapparatets funktion en harmonisk symfoni af teknologi og design, der arbejder i takt for at give dig en forbedret hørekvalitet og en dybede forbindelse til lydverdenen. 

Evnen til at transformere lyde til meningsfulde oplevelser gør høreapparater til en ægte livskvalitets-forstærker.

Læs mere

Sådan bestiller du et høreapparat ved Hørebil

usynlige i-oeret hoereapparater fra Hoerebil

Sådan bestiller du et høreapparat ved Hørebil

Hos Hørebil oplever du ingen ventelister. Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og derfor kan vi tilbyde dig høreapparater allerede samme dag, som vi udfører din gratis høreprøve. Det bedste er, at det kun kræver et enkelt skridt fra din side.

Det bliver ikke lettere at få en gratis høreprøve.

Du kan booke en tid enten via telefon på 7034 5698 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så er det vores opgave herfra at arbejde på højtryk for at finde den tid, der passer ind i din kalender.

Vores audiolog kommer hen til dig efter aftale. Vi udfører en høreprøve og rådgiver dig i vante omgivelser. Du modtager normalt dine nye høreapparater samme dag og kan gratis og uforpligtende prøve dem i 2 uger.

Hørebil tager sig af din høresundhed med det samme, så du hurtigt kan få den livskvalitet tilbage, som du fortjener.

Læs mere om vores gratis høreprøver her.

Vi svarer hjertens gerne på dine spørgsmål

kontakt til Hørebil kundeservice

Vi svarer hjertens gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål om høreapparater, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Hørebil.

Uanset om du har brug for rådgivning om valg af høreapparat, ønsker at vide mere om vores tjenester eller vil booke en konsultation, er vi her for at hjælpe dig.

Besøg vores kontaktside for at finde relevante oplysninger og kontaktmuligheder.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre og bidrage til din rejse mod en forbedret hørekvalitet og livskvalitet.

FAQ om Hørebils udvalg af høreapparater

Anmeldelser fra Trustpilot