Høreapparat med eller uden tilskud fra det offentlige

Hos Hørebil tilbyder vi en GRATIS høreprøve og efterfølgende kort udleveringstid på høreapparater.
Vores professionelle audiologer kører i hele Danmark og kommer hjem til dig. Det er nemt og bekvemt og sparer dig samtidig for en masse ventetid.

BOOK TID

Alt inkluderet som en samlet pakke hos Hørebil

Uanset hvilket høreapparat du får igennem Hørebil, får du en samlet servicepakke med gratis tilbehør og service-udkørsel i hele landet, i 4 år.

Guld

Serviceaftale

Inkl. i alle høreapparater

AllRisk Forsikring i 4 år

Gratis tilbehør i 4 år

Gratis justering i 4 år

Gratis service og kørsel i 4 år

Gratis

Høreprøve

Gratis

Høreapparat

Høreapparat med eller uden tilskud fra det offentlige

Få høreapparater udleveret via dit offentlige tilskud, eller vælg andre høreapparater og fratræk det offentlige tilskud i prisen.

Service

I hele landet

Med service igennem Hørebil, får du både serviceret og justeret dit høreapparat uden beregning i 4 år

Høreapparat

Øg din livskvalitet med høreapparater

Nedsat hørelse påvirker livskvaliteten og er ikke noget, du bør ignorere. Selv en mild nedsat hørelse kan betyde, at du holder dig tilbage i nogle situationer. Studier viser at nedsat hørelse kan have en negativ effekt på din generelle sundhed og i svære tilfælde resultere i både stress og depression.

Kom generne i forvejen og book en uforpligtende og gratis høreprøve allerede i dag. Vores professionelle audiologer kører i hele landet og kommer også gerne hjem til dig.

En gratis høreprøve kan være et vigtigt første skridt på vejen til bedre hørelse.

Hvad koster et høreapparat?

Nogle modeller af høreapparater kan man få gratis via sit tilskud. Hos Hørebil er selv vores gratis høreapparater af en solid og god kvalitet fra Oticon. Andre modeller høreapparater kan fratrækkes det offentlige tilskud og eventuelle rabatter.

Se hvad du kan trække fra og hvordan du nedbringer prisen på dine nye høreapparater.

Se priseksempler

Gode nyheder vedr. høreapparater

Udviklingen af høreapparater har rykket sig meget de senere år, og nogle af de bedste høreapparater på markedet er efterhånden så små og “usynlige”, at de knapt bemærkes af andre. Samtidig er kvaliteten af lyden i apparaterne blevet tilsvarende bedre. Udover at høreapparaterne næsten ikke vejer noget, er de også meget pålidelige, og hvis de serviceres efter forskrifterne, vil de give glæde i mange, mange år.

BOOK TID

Det er vigtigt at pointere, at et høreapparat ikke er noget man skal have, fordi man er ved at blive gammel. Problemer med hørelsen skal bestemt tages alvorligt, og med dagens diskrete løsninger er der ingen grund til at skulle skamme sig over nedsat hørelse. Se blot her:

Ventetid på høreapparater

Hørebil er til fordi vi tror på, at ansøgningsprocessen for bl.a. at få tilskud til høreapparater skal være mindre kompliceret og mindre langtrukken. Klienter der bestiller høreapparater via det offentlige, kan risikere at vente på deres høreapparater i op til 2 år.

Vi har i stedet gjort det nemt for dig, og vores profesionelle audiologer kører derfor ud til klienter i hele landet. Her foretager vi en gratis høreprøve og kan efter ønske udlevere dine høreapparater samme dag med eller uden tilskud fra det offentlige. Du bestemmer helt selv.

Nyhed! Hørebil tilbyder nu høreapparater via abonnement

Få en lav månedlig ydelse med eller uden tilskudsfratrækkelse.

Se mere om leje af høreapparater her

FAQ om høreapparater

Vi har samlet en liste af oftest stillede spørgsmål vedr. høreapparater.

Kontakt os på 70 34 56 98 hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

Viron Tele 3

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk

Hvad siger klienterne om deres oplevelse med Hørebil?