fbpx

Høreapparater fra Hørebil

Hos Hørebil tilbyder vi en GRATIS høreprøve samt kort udleveringstid på høreapparater.

Bestil en GRATIS høretest
Høreapparat

Høreapparater fra Hørebil øger din livskvalitet

Nedsat hørelse er en stor gene som kan påvirke din livskvalitet. Det er derfor ikke noget, du bør ignorere, da det sjældent går væk af sig selv.

Selv milde symptomer på dårlig hørelse kan betyde, at du holder dig tilbage i nogle situationer, hvilket kan gå ud over dit sociale liv. Studier viser at det kan have negativ effekt på din generelle sundhed og i svære tilfælde resultere i både stress og depression.

Hos Hørebil er vi specialiseret i at hjælpe dig, så du opnår en forbedret livskvalitet med knivskarp lyd. Vores professionelle audiologer kører i hele Danmark og kommer hjem til dig. Det er nemt og bekvemt og sparer dig samtidig for en masse ventetid.

Vi anbefaler at du kommer generne i forkøbet og booker en uforpligtende og gratis høreprøve allerede i dag. En gratis høreprøve kan være et vigtigt første skridt på vejen til bedre hørelse.

Typer af høreapparater

Overordnet set findes der to typer af høreapparater.

  • Høreapparater der sidder i-øret
  • Høreapparater der sidder bag-øret

Derudover er der flere forskellige modeller indenfor hver kategori. Vi anbefaler at du i samarbejde med audiologen finder netop de høreapparater som passer dig bedst.

Når man skal vælge en model og et mærke,er der flere ting der spiller ind. Det er vigtigt at modellen passer til din øregang, så du kan føle dig sikker på at de ikke falder ud. Desuden kan du have bestemte interesser eller hobbyer, hvor nogle modeller, eller mærker, har en fordel fremfor andre. Audiologen vil vejlede dig om netop disse ting.

Høreapparater fra Hørebil

Hørebil er forhandler af nogle af de førende mærker på markedet. Vi har mulighed for at skræddersy en løsning som passer præcis til dig, uanset graden af dit høretab.

Vi forhandler mærker fra følgende producenter:

  • Oticon
  • Phonak
  • Bernafon

Udviklingen af høreapparater har rykket sig meget de senere år, og nogle af de bedste høreapparater på markedet er efterhånden så små og “usynlige”, at de knapt bemærkes af andre. Kvaliteten af lyden i apparaterne er tilsvarende blevet bedre. Udover at høreapparaterne næsten intet vejer, er de også meget pålidelige. Hvis dine høreapparater serviceres efter forskrifterne, vil de give dig glæde i mange, mange år.

Bestil en GRATIS høretest

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

Alt inkluderet som en samlet pakke hos Hørebil

Uanset hvilket høreapparat du får igennem Hørebil, får du en samlet servicepakke med gratis tilbehør og service-udkørsel i hele landet, i 4 år.

Guld

Serviceaftale

Inkl. i alle høreapparater

AllRisk Forsikring i 4 år

Gratis tilbehør i 4 år

Gratis justering i 4 år

Gratis service og kørsel i 4 år

Gratis

Høreprøve

Gratis

Høreapparat

Høreapparat med eller uden tilskud fra det offentlige

Få høreapparater udleveret via dit offentlige tilskud, eller vælg andre høreapparater og fratræk det offentlige tilskud i prisen.

Service

I hele landet

Med service igennem Hørebil, får du både serviceret og justeret dit høreapparat uden beregning i 4 år

Behandling af tinnitus

Hvad koster et høreapparat?

Nogle modeller af høreapparater kan man få gratis via det offentlige tilskud. Hos Hørebil er selv vores gratis høreapparater af en solid og god kvalitet fra danske Bernafon. Hvis du vælger en af vores andre høreapparat modeller kan det offentlige tilskud og eventuelle rabatter fratrækkes dine egenbetaling.

Se hvad du kan trække fra og hvordan du nedbringer prisen på dine nye høreapparater.

Se priseksempler

Ventetid på høreapparater

Hørebil er til fordi vi tror på, at det skal være nemt og enkelt at få høreapparater. Ansøgningsprocessen for at få tilskud til høreapparater skal være ukompliceret og mindre langtrukken. Klienter der bestiller høreapparater via det offentlige, kan risikere at vente på deres høreapparater i op til 2 år – Det skal de ikke hos Hørebil.

Vi har gjort det så bekvemt for dig som muligt. Vores professionelle audiologer kører ud til vores klienter i hele landet. Her foretager vi en gratis høreprøve og kan i de fleste tilfælde udlevere dine nye høreapparater samme dag hvad enten det er med eller uden tilskud fra det offentlige. Du bestemmer helt selv.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

FAQ om høreapparater

Hvad siger klienterne om deres oplevelse med Hørebil?

Viron Tele 3

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk