fbpx

Høreapparater

På denne side kan du læse alt om høreapparater, modeller, typer, priser samt tilskud. Vi er specialister i høreapparater og i at hjælpe dig med høretab, så du kommer til at høre godt igen.

Bestil gratis høreprøve
Høreapparat

Typer af høreapparater

Der findes forskellige typer af høreapparater, som hver især har fordele der tilgodeser det enkelte høretab.

Udformningen af din øregang er afgørende for, hvilken type høreapparat der giver det bedste resultat. Graden af dit høretab spiller også en stor rolle, da nogle typer af høreapparater er bedre til konkrete høretab end andre.

De mest anvendte typer apparater er bag-øret- og i-øret-høreapparater.

I-øret høreapparater

Høreapparater der sidder i-øret er yderst diskrete og behagelige, da de er specialfremstillede efter et aftryk af dit øre. De mindste modeller er stort set usynlige og kommer i mange forskellige toner, så du kan vælge et, der matcher din hudfarve.

Fordele ved i-øret høreapparater

 • Specialfremstilles og passer til netop din øregang
 • Gode til lette og moderate høretab
 • Diskrete og stort set usynlige
 • Lette at tage af og på og håndteres nemt.
 • Matcher din hudtone.

Læs mere om vores i-øret høreapparater her

Bag-øret høreapparater med ekstern forstærker

Høreapparater der sidder bag-øret, er den mest almindelige type og vælges af langt de fleste. Selve teknologien er placeret i huset bag øret, og en ekstern forstærker leder lyden ind i din øregang.

Høreapparatet er yderst diskret, nemt at rengøre og let at håndtere. Desuden har det en perfekt pasform og passer til langt de fleste høretab, da der er langt flere justeringsmuligheder.

Fordele ved bag-øret høreapparater med ekstern forstærker

 • Modellen passer til de fleste høretab
 • De er brugervenlige og lette at betjene
 • De er behagelige at have på
 • De kommer i mange forskellige farver, så du kan vælge et, der passer til dig

Læs mere om vores bag-øret høreapparater her

Bag-øret BTE-høreapparater

BTE-høreapparater er en særlig type bag-øret-apparat, som er særlig velegnet til kraftige høretab. En tynd plastikslange leder lyden fra høreapparatet ind i din øregang. Vælges der en personlig tilpasset øreprop, kan der opnås en endnu større forstærkning af de naturlige lyde omkring dig.

Fordele ved BTE-høreapparater?

 • De er komfortable at have på
 • Kan udstyres med en formstøbt øreprop tilpasset din øregang
 • Kan afhjælpe meget kraftige høretab med en koncentreret forstærkning
 • Kommer i mange størrelser og farver
 • Lette at håndtere

Læs mere om vores BTE høreapparater her

 

Bluetooth høreapparater

Moderne høreapparater med Bluetooth giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra dine yndlings enheder. Når du anvender funktionen, kan du få dine telefonsamtaler eller lydbøger direkte i dine høreapparater, eller oprette forbindelse til dit TV og opnå en fantastisk lytteoplevelse når du ser film.

Hørebils høreapparater er lette at håndtere og anvender samtidig den nyeste Bluetooth-teknologi, som kan skabe forbindelse til langt de fleste Apple- og Android-enheder.

Læs mere om vores Bluetooth-apparater her

Om Hørebil

Genopladelige høreapparater

Høreapparater med genopladelige batterier giver dig maksimal fleksibilitet og følelsen af frihed.

Genopladelige høreapparater placeres i en lille oplader om natten, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at skifte eller bestille batterier med jævne mellemrum.

Derudover er genopladelige høreapparater en miljø- og klimavenlig løsning.

 • Du slipper for at bestille og udskifte batterier
 • Opladning er hurtig og nemt
 • Et miljøvenligt valg

Hos Hørebil forhandler vi de bedste høreapparater med genopladelige batterier. Herunder Zircon og More-serierne fra Oticon, Viron fra Bernafon og Paradise og Marvel-serierne fra Phonak.

Læs mere om vores genopladelige høreapparater her

Skift batterier på høreapparater

Høreapparater med batteri

Alt efter høreapparatmodellen holder batterier i 3-10 dage, hvorefter de skal udskiftes. Det afhænger i høj grad af, hvor meget du bruger dine høreapparater, samt hvilke reguleringsfunktioner de har.

 • Batterierne er inklusiv og bestilles ved behov
 • Batterier til høreapparater holder i 3-10 dage
 • Et diskret bip indikerer at du skal skifte batteri

Som kunde hos Hørebil er dine batterier inkluderet i dine høreapparater i 4 år.

Det eneste du skal huske er at bestille nye batterier hos Hørebil, inden du løber tør.

 

Høreapparater der afhjælper tinnitus

Vores høreapparater med tinnitus-funktion lindrer dine gener i forbindelse med tinnitus ved hjælp af en støjregulerende effekt.

Læs mere om tinnitus og dine muligheder for behandling her

Gratis høreapparater fra Hørebil

Hos Hørebil kan du vælge at få gratis høreapparater af premium kvalitet via det offentlige tilskud. Vores gratis høreapparater benytter den nyeste teknologi, og er i særklasse i forhold til andre gratis modeller på markedet.

 

Serviceaftale inkluderet

Når du anskaffer høreapparater hos Hørebil, er du omfattet af vores 4-årige serviceaftale. Denne aftale er gældende for alle vores kunder, også selvom dit høreapparat er betalt gennem det offentlige tilskud.

Vores gratis serviceaftale inkluderer:

 • AllRisk Forsikring i 4 år
 • 4 års gratis service og justering hjemme hos dig
 • 4 års gratis tilbehør (batterier, domes og filtre)

Tilskud og priser på høreapparater

Prisen på et høreapparat varierer naturligvis afhængig af, hvilke funktioner du ønsker, hvor kraftigt dit høretab er og hvilke tilskud du kan fratrække. Vi har høreapparater for enhver smag og i alle prisklasser. Vi har gjort det let at overskue, hvad et høreapparat koster og samlet flere priseksempler, som du kan se her.

Læs mere om dine muligheder for tilskud.

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!

Behandling af tinnitus

Hvad er et høreapparat?

Høreapparatet, som vi kender det, er et lille teknologisk vidunder. Det tillader folk med høretab mulighed for at deltage i sociale relationer på lige fod med andre.

Faktisk er selve høreapparatet en særdeles gammel opfindelse, som kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede, hvor man brugte primitive løsninger, som gamle dyrehorn, til at opfange lydene omkring dig. Senere blev lytterøret forfinet i andre materialer og faconer.

Høreapparater, som vi kender dem i dag, indeholder noget af den mest avancerede teknologi, og på trods af det, er de bitte små og yderst diskrete.

Hvordan fungerer et høreapparat?

Helt grundlæggende består høreapparatet af en mikrofon og en lille højttaler, der sidder bag eller i øret. Mikrofonen opfanger og forstærker lydene omkring dig og sender dem direkte ind i øret gennem højttaleren.

Det kan undre mange hvordan høreapparater ikke kun forbedre lyden, men også livskvaliteten. For at begribe denne sammenhæng, må vi forstå, hvordan moderne høreapparater fungerer.

Det er oplagt at tro, at vi hører med vores ører. Det har vi lært fra barndommen, så det giver mening. Men i virkeligheden hører vi med hjernen. Vores ører fungerer som en tragt der opfanger lydene og sender dem til hjernen. Hvis ikke alle lyde opfanges er det forvirrende for hjernen, der vil prøve at kompensere og udfylde hullerne, hvilket kan føles utrolig udmattende og deprimerende.

Ældre høreapparater har den ulempe at de blot forstærker de lyde der opfattes, uanset om hele lydbilledet er repræsenteret, men moderne høreapparater indeholder en avanceret teknologi som ganske enkelt er revolutionerende i forhold til forbedret livskvalitet.

Den helt store forskel er, at man er begyndt at betragte høretab som langt mere individuelt end tidligere. Nogle personer har fx svært ved at høre lyse toner, mens andre kæmper med de dybe. Digitale høreapparater kan indstilles til det enkelt høretab ved at forstærke de relevante lyde, altså de lyde som hjernen af sig selv har svært ved at opfatte.

Høreapparatet tilpasses af en audiolog så de passer til netop dine høreudfordringer og behov.

FAQ om høreapparater

Viron Tele 3

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står til rådighed alle ugens dage døgnet rundt, og vi ynder altid at give vores kunder den bedste support.

Kontakt os på følgende email eller telefon hvis du har behov for direkte personlig hjælp til enten at besvare spørgsmål på vores service, eller har behov for hjælp til at foretage en booking af hørebilen.

Ring til Hørebil 70 34 56 98
Send e-mail til Hørebil info@hørebil.dk