Phonak høreapparater

Moderne teknologi, naturlig høreoplevelse og fornyet livskvalitet
med høreapparater, der matcher ethvert høretab, alder, livsstil og budget.
I over 70 år har den schweiziske høreapparatproducent, Phonak,
sat nye standarder, når det gælder udviklingen af ​ innovative,
avancerede høreapparater, og derfor har vi hos Hørebil
valgt at samarbejde med netop dem.

Phonak høreapparater: Schweizisk teknologi

Phonak har hovedsæde i Schweiz og er repræsenteret i over 100 lande. Virksomheden er en af verdens største og førende producenter af høreapparater, og de arbejder målrettet på at lave løsninger, der forbedrer selvopfattelsen og det sociale liv for folk med høretab. Inden de bevægede sig ind på høreapparatmarkedet, startede Phonak AG oprindeligt i Zürich, hvor de producerede mikrofoner, højttalere mm.

I 1985 stiftede Phonak et holdingselskab, som i dag er kendt under navnet Sonova Holding AG. Phonak har siden grundlæggelsen været Sonovas kernebrand, selvom det i dag omfatter mere end 30 virksomheder og forskningscentre i både Schweiz, USA og Canada.

Filosofien bag Phonak

Filosofien bag Phonak

Phonaks innovative løsninger er styret af den grundlæggende mission, at mennesker med høretab skal høre lige så kompromisløst og klart som mennesker med perfekt hørelse. Af denne grund koncentrerer forskerne hos Phonak sig blandt andet om disse områder:

Skabe en naturlig lytteoplevelse

Individuel justering af høresystemer

Optimering af høreapparatets ydeevne i de mindste rum

Phonak forsøger desuden at bekæmpe de fordomme, der kan være forbundet med dårlig hørelse, hvorfor deres innovative høreapparatløsninger er designet til mennesker i alle aldre.

Der er opstået en klar tendens inden for høreapparater i de seneste år: Høreapparater bliver mindre og mindre, men alligevel mere kraftfulde. Phonak følger trenden og præsenterer diskrete høreapparater med høj bærekomfort og enestående funktioner, som beriger hverdagen for folk med hørenedsættelse.

”Made for all” med Bluetooth

Et problem som mange høreapparatbrugere kæmper med er, at de er nødt til at tage deres høreapparater ud, hvis de skal streame musik eller besvare telefonopkald med moderne høretelefoner.

Dette problem har Phonak løst med deres nyeste digitale høreapparater som er ”Made for all”. Høreapparaterne har bluetooth-funktion, hvor man nemt og hurtigt kan streame lyd direkte i høreapparaterne fra fx en smartphone eller et fjernsyn. Brugeren slipper for at have en speciel streamingenhed på kroppen, idet høreapparaterne fungerer som førsteklasses headsets.

Den trådløse teknologi i høreapparaterne giver brugeren mulighed for at lave situationsbestemte indstillinger, som gør hverdagen og livet langt mere behageligt.

Trådløs Phonak Roger™- teknologi for bedre sprogforståelse

Høreapparater er mest effektive, når afstanden mellem den der taler, og den er lytter er max 1,5 meter. Hvis afstanden bliver større, og baggrundsstøjen dermed øges, kan yderligere teknologi være nødvendigt for at fastholde taleforståelsen.

Med en trådløs Roger fra Phonak er du sikker på ikke at gå glip af noget. Denne teknologi er en mindre mikrofon, som er udviklet til at reducere baggrundsstøj og sende talerens stemme direkte ind i dine høreapparater.

AutoSense OS-teknologi for bedre tilpasning til lyttemiljøet

Med AutoSence kan dine høreapparater genkende og tilpasse sig det lyttemiljø du befinder dig i. Flere gange i sekundet scanner systemet lydene omkring dig, analyserer dem og justerer derefter indstillingerne automatisk, så du opnår en øget taleforståelse.

Er høreapparater fra Phonak noget for dig?

Er høreapparater fra Phonak noget for dig?

Det er vigtigt, at et høreapparat afspejler dit behov og din livsstil. Graden af dit høretab er naturligvis også en afgørende faktor og derfor anbefaler vi, at du booker en tid til en høreprøve hos en af vores kørende audiologer.

Audiologen kommer hjem til dig, og sammen finder I frem til den bedste løsning for dig, så du får størst mulig livskvalitet og mod på sociale relationer, du måske tidligere har fravalgt.

Phonak laver høreapparater som passer til selv de mest komplicerede høretab, og vi kan som regel altid tilbyde dig en passende model.

Prøv Phonaks høreapparater
gratis i 2 uger

Hos Hørebil tilbyder vi, at du kan prøve et Phonak høreapparat i 2 uger ganske gratis. Så har du mulighed for selv at opleve deres livsforandrende teknologi.

Book en tid hos en af Hørebils kørende audiologer og få en gratis og uforpligtende høreprøve samt en vurdering af dine behov.

Høreapparater gratis gennem offentligt tilskud

Phonak Høreapparater med tilskud

Hos Hørebil tilbyder vi dig høreapparater fra Phonak med eller uden tilskud fra det offentlige. Hvis du er godkendt til offentligt tilskud, kan du opnå en væsentlig besparelse på dine kvalitetshøreapparater fra Phonak

Mere om tilskud til høreapparater

Priser på Phonak høreapparater

Vi har udvalgt de førende Phonak høreapparater på markedet. Vi har høreapparater i forskellige prisklasser og kan altid finde et høreapparat, som passer til dit behov og pengepung, uanset graden af dit høretab.

Der er flere faktorer, som påvirker prisen på et Phonak høreapparat. Først og fremmest er det vigtigt, at graden af dit høretab bliver dokumenteret. Dernæst bør dine ønsker og behov drøftes, så dine høreapparater kan berige din hverdag så meget som muligt, uden du skal bekymre dig om dårlig hørelse.

Prisen på et Phonak høreapparat varierer alt efter, hvilken model du ønsker. Desuden afhænger prisen af følgende faktorer:

Ring til vores kundeservice på telefon 70 34 56 98, hvis du vil have prisen på et bestemt Phonak høreapparat, eller find flere priseksempler på høreapparater på siden her.

Mere om priser

Høreapparat-modeller fra Phonak

Uanset om det er i-øret-høreapparater eller bag-øret-høreapparater: Phonak er kendt for enestående kvalitet og fremragende lyd. Vi har altid et stort udvalg af forskellige Phonak høreapparater på lager og kan som regel give vores kunder det rigtige høreapparat samme dag. Vores personale vil med glæde give dig en omfattende rådgivning om, hvilken høreapparatmodel der passer til dig.

Mere om Phonak-modeller
Batterier og filtre til høreapparater fra Hørebil

Gratis startpakke

Hos Hørebil tilbyder vi en gratis startpakke sammen med alle vores høreapparater. Det betyder bl.a. at du kan få gratis Oticon tilbehør til dine høreapparater til de første 3 måneder.

Tilbehøret som er inkluderet i servicepakken er batterier, voksfiltre og domes.

Mere om tilbehør

Tilbehør til dit Phonak høreapparat

For at få den maksimale ydeevne og fleksibilitet ud af dine Phonak høreapparater tilbyder vi dig et stort udvalg af matchende tilbehør. Disse omfatter bl.a. tv-adapter, fjernbetjening, ladestation og meget mere. Vi kan sende dig disse produkter inden for få dage.

Tilbehøret som er inkluderet i servicepakken er batterier, voksfiltre og domes.

Mere om Phonak-tilbehør

Phonak høreværn

Foruden høreapparater har Phonak specialiseret sig i at lave små høreværn der passer på din hørelse. De små diskrete høreværn specialfremstilles og formstøbes, så de passer til dine ører. Phonaks høreværn er skabt til at passe på din hørelse uanset hvilken branche, du arbejder i.
Du kan bruge Phonaks høreværn på byggepladsen, til koncerter, på jagtture og meget mere. Hvor meget lyd der lukkes ude, afhænger fuldstændig af, hvad du skal bruge høreværnet til.

Kontakt os for at høre mere om høreværn

myPhonak App

Med myPhonak-appen kan du udnytte dine høreapparaters fulde potentiale og få den bedste høreoplevelse i din hverdag og i særlige høresituationer.
myPhonak-appen er tilgængelig gratis fra Apple App Store og Googles Android Playstore. Appen giver dig adgang til en række smarte funktioner, der hjælper dig med at få den bedste ydeevne fra dine Phonak-høreapparater.

Mere om myPhonak app

Reparation og garanti på Phonak produkter

Hvis dit høreapparat eller andre produkter går i stykker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at få det repareret så hurtigt som muligt.

Nogle gange kan vores audiolog klare det hjemme hos dig selv eller over fjernkonsultation. Andre gange er du nødt til at sende det ind til Phonak eller Hørebil.

Reparationen koster ikke noget for dig indenfor garantiperioden på 4 år, udover forsendelsen. Vi ved at det er svært at undvære sine høreapparater, og vi gør alt for at reparationen går så hurtigt som muligt.

FAQ

Anmeldelser fra Trustpilot