Høreapparater med
Bluetooth

Tilslut dine høreapparater til din smartphone,
tablet og sågar fjernsyn og få en langt bedre
lytteoplevelse med de mange funktioner,
som du kan læse meget mere om herunder.

Bluetooth-høreapparater: Moderne teknologi

Bluetooth-høreapparater: Moderne teknologi

Mange høreapparater har i dag indbygget Bluetooth. Bluetooth-forbindelsen med smartphonen eller andre enheder (f.eks. tv eller laptop) åbner mange nye muligheder for brug af høreapparater for bæreren.

Med Bluetooth-funktionen på dine høreapparater, fungerer de på samme måde som højteknologiske hovedtelefoner. Fremover kan du nyde dine film med den lydstyrke, der passer dig, og den lydkvalitet, der er skræddersyet til dig, eller modtage et opkald direkte i begge ører. Det er lige meget, om det er et fjernsyn, en bærbar computer eller en smartphone: Så snart en enhed har Bluetooth, kan den normalt tilsluttes høreapparaterne, hvilket gør livet lettere.

Hos Hørebil finder du et stort udvalg af Bluetooth-aktiverede høreapparater. Aftal en konsultationstid nu på 70 34 56 56 eller via e-mail til info@hørebil.dk og tal med vores mobile audiologer om høreapparater med Bluetooth-funktion.

Sådan fungerer Bluetooth-teknologi

Sådan fungerer Bluetooth-teknologi

Bluetooth kan skabe en trådløs forbindelse mellem to eller flere enheder, så de er i stand til at kommunikere med hinanden. Lavpraktisk betyder det, at du er i stand til at overføre fx billeder, musik eller videoer fra en enhed til en anden, som befinder sig inden for rækkevidde, uden brug af et kabel.

Teknologien er ikke helt ny, men har eksisteret siden 1990’erne. I dag har næsten alle mobiltelefoner og tablets mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder via Bluetooth. Trådløse høretelefoner er også blevet yderst populære, og bruges særligt til at føre håndfri telefonsamtaler og generelt opkobling til mobiltelefoner. Moderne digitale høreapparater fungerer akkurat som almindelige høretelefoner, når det kommer til bluetooth-funktionen.

Bluetooth etablerer en trådløs forbindelse mellem dine høreapparater og en anden enhed, hvilket gør det nemt at overføre lyde.

 

Praktisk telefoni med Bluetooth-høreapparater

Praktisk telefoni med Bluetooth-høreapparater

Hos Hørebil finder du forskellige høreapparater, der er Bluetooth-aktiverede. Dette giver dig mulighed for nemt og bekvemt at oprette forbindelse til dit fjernsyn eller din smartphone. På den måde sender din telefon alle lyde til dine høreapparater. Din fordel: Dine høreapparater tilpasses til dine behov af vores audiologer. Dette gør film, musik og telefonopkald nemmere at forstå.

Afhængigt af enheden skal du bruge en app for at kunne bruge den fulde funktionalitet af Bluetooth. Ved hjælp af den respektive app kan du besvare opkald eller starte musik, der sendes direkte til øret via høreapparatet.

Nyd håndfri opkald med den bedste lydkvalitet. Alle transmitterede lyde kommer direkte til øret med den lydstyrke, der er ideel for dig og med dine høreapparat-indstillinger. Dette er en stor fordel, især i støjende omgivelser, og gør livet lettere.

Personlig rådgivning om høreapparater

Tal med vores audiolog om de forskellige høreapparater med Bluetooth
og få mere information om, hvordan du bedst udnytter funktionen.
Audiologen hjælper dig også gerne med at opsætte appen
eller Bluetooth-forbindelsen.

Hvilke enheder kan tilsluttes et
Bluetooth-aktiveret høreapparat?

Forbindelse til en smartphone

Bluetooth-aktiverede høreapparater er oftest forbundet med smartphones, da det giver stor værdi i hverdagen.

Høreapparater fra Oticon er primært kompatible med Apple-enheder, som f.eks. en iPhone, med mindre din android-enhed samt høreapparater understøtter ASHA ( audiostreaming til høreapparat ) Læs mere om det her.

Høreapparater fra Phonak understøtter både Apple- og Android-enheder, og giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra din smartphone.

På den måde kan du foretage opkald, lytte til musik eller høre en lydbog i perfekt lydkvalitet, der er skræddersyet til dig.

Forbindelse til fjernsynet

Udover mobiltelefonen er det også muligt at tilslutte dine høreapparater til fjernsynet. Til denne kobling kræves der ofte en tv-adapter, som videregiver lydsignalerne fra fjernsynet til høreapparaterne. Det giver optimal lyd og muliggør individuelle lydstyrkeindstillinger.

Tilslutning til en musikafspiller

Udover fjernsyn og smartphones er mange moderne musikafspillere (f.eks. MP3-Player) også kompatible med Bluetooth.

Der findes både i-øret-høreapparater og bag-øret-høreapparater, der har Bluetooth-funktion. Vores audiologer kan rådgive dig om, hvilken model der passer til dig.

Hvor meget koster høreapparater med Bluetooth?

Bluetooth-funktionen findes i alle Hørebils høreapparater, da vi mener at det bør være en standard som alle skal have glæde af. Alt efter hvilken model du ønsker, kan du få gratis høreapparater med Bluetooth hos os.

Dine fordele på et øjeblik

Perfekt lydkvalitet gennem direkte tilslutning

Mange forbindelsesmuligheder

Håndfri opkald

Øget fleksibilitet i indstillinger

Hurtig og problemfri opsætning

Mulighed for individuelle lydindstillinger

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om Bluetooth-
høreapparater