I-øret-
høreapparater

Med moderne i-øret-høreapparater får du en løsning
der er helt diskret og så godt som usynlig for andre.
Der findes forskellige slags høreapparater, der sidder i øret.
Her på siden kan du læse mere om de enkelte typer.

Kvinde med usynlige i-øret høreapparater

I-øret-høreapparater, som næsten er usynlige

Som navnet antyder, placeres denne type høreapparater direkte i øret, mere præcist i øregangen, og er stort set usynlige. Alle komponenter i høreapparatet er placeret i en skal (den såkaldte øreprop) der er individuelt tilpasset øregangen. Disse høreapparater er velegnede til milde til svære høretab.

I-øret-høreapparater er lette at placere i øregangen og fjernes nemt og hurtigt ved at trække i den tynde snor af plast, der sidder på det skjulte høreapparat.

Den individuelle tilpasning af høreapparatet gør, at du kan føle dig tryg og sikker på, at de ikke falder ud eller sætter sig fast i dit øre.

I-øret-høreapparater er designet til milde og moderate høretab.

I-øret-høreapparater med offentligt tilskud

Oticon Own i-oeret fra Hoerebil

I-øret-høreapparater med offentligt tilskud

Hos Hørebil tilbyder vi mange forskellige typer i-øret-høreapparater af høj kvalitet med offentligt tilskud.

Hvis du er godkendt til offentligt tilskud, kan du få nogle usynlige høreapparater næsten gratis. Vi udfylder naturligvis papirarbejdet og klarer ansøgningsprocessen for dig, så du ikke skal bruge energi på det.

Vi ønsker, at alle skal have adgang til premium høreapparater, som forbedrer livskvaliteten, og derfor kan du hos Hørebil vælge Bernafon Alpha 1, og kun betale for specialaftrykket.

Med Alpha 1 bliver du udstyret med et i-øret-høreapparat, som er væsentligt bedre end mange andre gratis modeller på markedet. Høreapparatet er samtidig yderst diskret og stort ikke synligt på brugeren.

Vælger du et bag-øret høreapparat, kan du få modellen Alpha 1 uden egenbetaling.

Læs mere om gratis høreapparater

Typer af i-øret-høreapparater

I alt findes der fem typer af i-øret-høreapparater. En grundlæggende faktor er, at jo kraftigere et høreapparat skal være, jo mere plads kræves der til teknologien. De lidt større i-øret høreapparater kan vælges i forskellige farver, som matcher din hudtone så man ikke lægger mærke til det.

Individuel rådgivning fra en uddannet audiolog er særlig vigtig når du skal vælge et høreapparat, da det er den eneste måde at finde den type, der tilbyder den optimale kombination af høj ydeevne og et diskret udseende.

Herunder kan du se en kort beskrivelse samt billede af de enkelte typer af i-øret høreapparater:

IIC-høreapparater (Invisible-In-Canal)

IIC høreapparater er så små, at de sidder dybt og sikkert i øregangen, hvor de ikke kan ses udefra. De kaldes usynlige høreapparater og er de mindste modeller på markedet.

IIC-høreapparater er specialfremstillet til hvert øre og er perfekte til personer med let til moderat høretab.

CIC-høreapparater (Completely-in-canal)

CIC høreapparater minder ret meget om IIC-systemerne og er kun lidt større. De sidder også direkte i øregangen og er næsten ikke synlige på grund af deres lille størrelse. Farven på frontpanelet kan også tilpasses ørets hudfarve.

Disse systemer er velegnede til personer med let til moderat høretab, og i nogle tilfælde kan endda alvorligt høretab korrigeres. Mange CIC-systemer har Bluetooth og styring via app. CIC høreapparater er præcist og individuelt specialfremstillet efter en afstøbning af dit øre.

ITC-høreapparater (In-the-canal)

ITC høreapparater sidder i begyndelsen af ​​øregangen (i modsætning til IIC og CIC høreapparater, som sidder direkte i øregangen). Kun en lille plade i det indre øre er synlig. Dette kan laves, så det matcher ørets hudfarve, så høreapparaterne knap bemærkes.

Disse høreapparater imponerer med deres lange batterilevetid, mange funktioner og forskellige lyttemiljøprogrammer. Disse er også Bluetooth-høreapparater, dvs. at de kan oprette forbindelse trådløst til smartphones, tablets og andre enheder. Dette giver brugeren mulighed for nemt at kontrollere lydstyrken og andre indstillinger via tilsluttede enheder.

ITC-høreapparater fungerer godt for folk, der har svært ved at bruge meget små høreapparater. De er lidt større end IIC- og CIC-systemer og er derfor nemmere at håndtere. Disse høreapparater er individuelt tilpasset til at imødekomme mildt til stort høretab.

ITE HS-høreapparater (In-the-ear half shell)

ITE er den engelske forkortelse for “In the Ear”. Disse høreapparater er formede halvskaller, der sidder i øret. Dette er forskelligt fra de ovenfor nævnte systemer (IIC, CIC og ITC), som er placeret direkte på eller i øregangen. ITE høreapparater er lidt mere synlige i øret, men de er meget diskrete på grund af frontpanelet, som er tilpasset hudfarven. Disse systemer er meget nemme at bruge og har indbygget Bluetooth, hvilket gør det nemt at forbinde til smartphones, tablets mv.

ITE halvskal høreapparater er nemme at sætte i øret og har store kontrolknapper. De er ekstremt brugervenlige ved batteriskift og er kendt for deres lange batterilevetid.

ITE halvskal høreapparater er særdeles velegnede til moderate høretab, men kan naturligvis også afhjælpe lettere høretab.

ITE FS-høreapparater (In-the-ear full shell)

ITE FS høreapparater (FS står for Full Shell) sidder i den ydre øregang og er stort set sammenlignelige med ITE HS høreapparater. Forskellen er, at kabinettet er lidt større og ørekoppen er fyldt mere ud.

Disse systemer er velegnede til brugere, der har brug for et høreapparat, der er meget nemt at bruge og håndtere. Disse enheder har alle de moderne funktioner og tilbyder også Bluetooth-forbindelse til dine yndlingsenheder samt app-kontrol.

Denne variant af in-the-ear høreapparatet har høj ydeevne og lang batterilevetid. Derudover er høreapparaterne specialfremstillet efter et aftryk af dit øre, så de sidder tæt og behageligt på samme tid.

ITC høreapparater med blå skal

Hvilke funktioner har i-øret-høreapparater?

Afhængigt af hvilken type du vælger, er i-øret høreapparater udstyret med forskellige ekstra funktioner. Dette inkluderer bl.a. Bluetooth-funktion, som muliggør forbindelser til smartphones tablets eller fjernsyn.

Mange i-øret høreapparater kan styres med fjernbetjening eller via din smartphone, hvilket betyder, at indstillingerne nemt kan justeres.

Fordele ved i-øret-høreapparater

Lille og diskret

Nem at tage af og på

Fås i mange farvevarianter

Ideel til personer, der bruger briller

ITC høreapparater med blå skal

Egner sig til lette til kraftige høretab

Ideel til personer, der bruger briller

Er muligt at få gratis hos Hørebil

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om i-øret-
høreapparater