Bestil tilbehør til høreapparater

Vi har gjort det nemt for dig at bestille tilbehør. På denne side kan du bestille filtre og domes til dine høreapparater.

Bestil tilbehør til dine høreapparater

Når du køber premium høreapparater fra Oticon eller Phonak hos Hørebil, tilbyder vi dig gratis tilbehør i 4 år. Du bestiller tilbehøret herunder ved behov, og derefter fremsender vi en pakke til 1 års forbrug.

Vælger du vores gratis høreapparater, eller en anden model fra Bernafon, tilbyder vi dig en gratis startpakke med tilbehør til de første 6 måneder. Herefter har vi gjort det meget nemt at købe ekstra tilbehør til dine høreapparater. Udfyld formularen herunder og vi sender dig en pakke med tilbehør til 1 års forbrug.

En forbrugspakke til 1 år koster 599 kr. og sendes uden beregning.

 

Bestil batterier til dine høreapparater
Batterier til følgende høreapparater kan gratis bestilles direkte hos Oticon: Oticon, Bernafon, Phonak. Batterier kan bestilles ved at ringe på telefonnummer 70 34 56 56
Batterier fra Bernafon, Oticon og Phonak. Passer til høreapparater fra Hørebil.
Bestilling af filtre og domes til høreapparater
Har du brug for filtre og/eller ørepropper til dine høreapparater? Du skal blot udfylde formularen nedenfor – vores kundeservice vil så bestille den manglende vare til dig og sende den til den adresse, som du er registreret med i vores kundekartotek.
Domes og filtre til høreapparater fra Hørebil

Udfyld bestillingsformularen

* Dit navn, telefonnummer, e-mailadresse og fødselsdato sikrer os, at vi kan finde dig i vores kundekartotek.

Skift at batteri på høreapparat

Har du brug for hjælp til at skifte tilbehør?

Hvis du har problemer med at skifte tilbehør til dine høreapparater, så har vi samlet en række videoer, som kan guide dig på vej.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, men nogle gange er det lettere at lære det gennem en video, hvor processen bliver gennemgået.

Se vores hjælpevideoer her