Test din hørelse med
vores gratis
Online høretest

Hørebils online høretest giver dig en indikation af, hvordan din hørelse
er på kun 5 minutter.

Mand der udfører en online høretest hos Hørebil

Test din hørelse online på få minutter

Hørebils online høretest tager ca. 5 minutter. En online høretest er ikke en erstatning for en professionel høretest, men den kan give dig en indikation af, om du har brug for at få foretaget en fysisk høreprøve af vores professionelle audiologer hjemme hos dig.

Hørebils online høretest tager kun ca. 5 minutter.

Start Online-høretest

Hvorfor bør du teste din hørelse?

Hvorfor bør du teste din hørelse?

Hvis du, eller andre i din nære omgangskreds, har mistanke om, at du har nedsat hørelse, bør du få det undersøgt med det samme. Det er ikke noget, du bør ignorere, da det sjældent går væk af sig selv, og det kan begrænse dig i din hverdag og påvirke din livskvalitet.

Du kan godt gå rundt med et høretab, uden at du selv bemærker det, fordi hørelsen ofte forværres langsomt. Det gradvise fald over tid kan resultere i, at høretabet opfattes som normalt. Selv milde symptomer på dårlig hørelse kan betyde, at du trækker dig fra sociale relationer, hvilket kan have negativ effekt på din generelle sundhed.

Det vigtigste argument for at få testet din hørelse er, at du ikke har noget at tabe. Hos Hørebil kommer vi hjem til dig og tester din hørelse nemt, bekvemt og ganske uforpligtende. Hvis du ikke har noget høretab, har du fået vished og afklaring, men viser det sig, at du har nogle høremæssige udfordringer, så kan vi hjælpe dig med det videre forløb på bedste vis.

Professionel rådgivning om høreapparater

Hos Hørebil kommer vi hen til dig og tester din hørelse professionelt, bekvemt og uforpligtende. Hvis høreprøven viser, at du ikke har noget høretab, har du vished og klarhed over din hørelses gode tilstand. Hvis vores mobile audiologer vurderer, at din hørelse kan forbedres, vil vi give dig den bedst mulige uforpligtende rådgivning om de næste skridt.

Tegn på, at du bør få en høretest:

Tegn på, at du bør få en høretest:

Du synes, at andre mumler eller taler for lavt

Du skruer højt op for lyden på dit tv

Du kan have svært ved at følge med i samtaler i støjende situationer

Det kan være svært at føre en telefonsamtale, fordi det er vanskeligt at høre, hvad modparten siger

Du bliver træt, når du skal anstrenge dig for at følge med i samtaler

Du beder ofte folk om at gentage, hvad de lige har sagt

Dine venner og familie har talt med dig om dit mulige høretab

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af disse udsagn, så tyder det på, at du har et muligt høretab. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en fysisk høreprøve.

Start Online-høretest

Hvad kan du gøre, hvis du tror, at du har et høretab?

Du kan få en indikation af din hørelse gennem vores online høretest, så du ved, om du bør kontakte os med henblik på en gratis og uforpligtende høreprøve foretaget af en audiolog i dit eget hjem.
Ring til vores kundeservice på tlf. 70 34 56 98 eller book en tid til en professionel høreprøve hjemme hos dig herunder. Vores audiologer kommer og udfører en gratis og uforpligtende høreprøve i dine vante omgivelser.
Moderne høreapparater er designet således, at de dels kan afhjælpe milde til svære høretab og dels er så små, at de stort set ikke er synlige. Du kan gå på opdagelse i vores store og nøje udvalgte sortiment her.
Kvinde der har smerter pga høretab

Hvilke følger kan et ubehandlet høretab have?

Dårlig eller nedsat hørelse kan sætte store begrænsninger for sociale aktiviteter og din generelle livskvalitet. Selv milde symptomer på dårlig hørelse kan betyde, at du trækker dig fra sociale relationer, og studier viser, at det kan have negativ effekt på din generelle sundhed.

Dårlig hørelse kan bl.a. resultere i:

  • Ensomhed
  • Depression
  • Stress
  • Angst
  • Demens
  • Tinnitus

Del den online høretest med andre

Vis andre, at du bekymrer dig om dem, ved at dele vores online høretest. Du kan minde din familie og venner om, at få deres hørelse testet ved at sende dem linket til denne online høretest.

Har du et familiemedlem eller en ven, der har problemer med hørelsen? Ved at dele dette link vil personen have lettere ved at tage det første skridt.

Vi gemmer ikke de oplysninger, du udfylder i denne formular. Yderligere information om håndtering af personoplysninger kan findes i vores databeskyttelsespolitik.

Inviter en ven

Jeg har læst Hørebils Privatlivspolitik og erklærer mig enig

Anmeldelser fra Trustpilot