Phonak høreapparater

Phonak høreapparater er nogle af de bedste høreapparater på markedet med teknologiske muligheder kun få andre producenter kan følge med på.

Phonak høreapparater - med eller uden tilskud

Phonak arbejder med høj passion målrettet for at lave løsninger, der forbedrer klienternes liv. Både hvad angår selvværd og selvopfattelse, men også på det sociale plan.

Filosofien bag Phonak høreapparater

Phonak lever efter, at ‘Well-Hearing’ går ud over evnen til at høre. Det er i bund og grund knyttet til en større tilstand af fysisk, kognitiv og social/følelsesmæssig velvære. Når du nyder godt af at høre, bliver du veludstyret til at omfavne det liv, du ønsker. ‘Well-Hearing’ hjælper dig med at have det godt og leve godt, og det er sådan Phonak måler velvære.

Phonak høreapparater med Bluetooth

Phonak tilbyder nogle af de mest avancerede høreapparater på markedet, med de seneste Bluetooth teknologier, der gør det lettest muligt for klienten at lave opkoblinger til Bluetooth-tilbehør – herunder TV, smartphones osv.

Hvad er prisen på Phonak høreapparater?

Prisen afhænger af, hvilken type Phonak høreapparater du vælger, men du kan danne dig et overblik over priser og tilskud her.

Er høreapparater fra Phonak noget for dig?

Book en tid hos en Hørebils kørende audiologer allerede i dag og få en vurdering af dine behov og de løsninger du har til rådighed, uanset om du kan få tilskud til dine Phonak høreapparater, eller om du ønsker hel eller delvis egenbetaling.

Alle byer i Danmark

Book tid til et besøg når det passer dig

100% gratis høreprøve

Høreprøven varer kun 30 minutter

Få et gratis høreapparat

Eller vælg førende modeller til fast lav pris

Alt inkluderet som en samlet pakke hos Hørebil

Uanset hvilke høreapparater du får igennem Hørebil, får du en samlet servicepakke med gratis tilbehør og service-udkørsel i hele landet i 4 år.

GULD

SERVICEAFTALE

Inkl. i alle høreapparater

AllRisk Forsikring i 4 år

Gratis tilbehør i 4 år

Gratis justering i 4 år

Gratis service og kørsel i 4 år

Gratis

Høreprøve

Gratis

Høreapparat

Få høreapparater udleveret via dit offentlige tilskud, eller vælg andre høreapparater og fratræk det offentlige tilskud i prisen.

Service

I hele landet

Med service igennem Hørebil får du både serviceret og justeret dine høreapparater uden beregning i 4 år

Hvad siger klienterne om Hørebil?

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt!