Oticon Høreapparater

Oticon er et dansk firma, der med over 100 års erfaring i branchen
er førende indenfor høreapparatsteknologi.
Med Oticons store udvalg af høreapparater kan selv de sværeste
og mest komplicerede høretab afhjælpes, og netop derfor har vi med
glæde valgt at samarbejde med dem.

 

Oticons historie

For mere end 100 år siden besluttede Hans Demant, at han ville hjælpe sin kone, Camilla, med hendes høretab, så de kunne nyde deres liv til fulde.  Han var drevet af et ønske om at forberede hendes hørelse og livet for andre mennesker med høretab.

Hans Demant købte et af verdens første elektroniske høreapparater til Camilla, og efterfølgende grundlagde han Oticon i 1904 og begyndte at fremstille høreapparater.

Virksomheden blev grundlagt i Danmark og er i dag en af verdens førende høreapparat-fabrikanter med forhandlere i hele verden.

Oticon fokuserer på innovation og forsøger konstant at rykke grænserne for, hvad høreapparater kan, og hvordan de skal se ud. Med deres raffinerede teknologi og prisvindende design placerer de sig i toppen af markedet.

Brancheførende teknologi med Oticon høreapparater

Brancheførende teknologi med Oticon høreapparater

Oticons innovative tilgang hjælper folk med høretab verden over til at opnå en langt bedre hørelse og livskvalitet.

De arbejder ud fra præmissen “Mennesker Først”, og deres produktudvikling tager således altid udgangspunkt i de mennesker, som skal benytte produkterne. Det betyder, at du får et høreapparat, som er kvalitetssikret og gennemtestet, inden du tager det i brug.

Med livsændrende og nytænkende teknologi stræber Oticon efter deres vision, som er en verden, hvor høretab ikke længere skal være en begrænsning, og hvor alle kan interagere naturligt og deltage i sociale sammenhænge på lige fod med andre.

Bedre hørelse begynder i hjernen

Oticons nyeste teknologiske innovation, BrainHearing, tager udgangspunkt i, hvordan hjernen får lyde til at give mening. Det er snarere hjernen, end ørerne, som vi hører med og ved at studere disse sammenhænge, kan man lettere hjælpe folk med høretab. Man kan tilmed beskytte hjernen mod de risici, som kan relateres til høretab, som f.eks demens.

En del af denne BrainHearing-teknologi går ud på at tilbyde brugeren en banebrydende åben 360°s lydoplevelse. Lidt forenklet betyder det, at du er i stand til at opfatte alle lyde omkring dig, også fra personer du står med ryggen til.

Rectangle
Rectangle

Mange andre høreapparater håndterer larmende omgivelser ved at rette fokus til én enkelt person – typisk personen lige foran dig. Med Oticons nye teknologi får du høreapparater, der teknisk set scanner dine omgivelser så hurtigt, at de er i stand til at følge med din hjerne. På den måde får du adgang til alle relevante lyde omkring dig, hvilket hjælper hjernen til at forstå lydsignaler på en naturlig måde.

Resultatet er, at det vil være meget lettere og mindre anstrengende at deltage i samtaler i udfordrende lyttemiljøer, som f.eks en familiemiddag eller i lokaler med mange mennesker og samtaler tillige.

Dine fordele med BrainHearing-teknologi:

Bedre
taleforståelse

Gør det lettere at følge med i samtaler med flere personer

Mindsker din lytteanstrengelse

Oticon høreapparater med Bluetooth-funktion

Alle Oticons høreapparater sikrer din en nem og praktisk tilslutning til din iPhone, tablet mm. Du får derfor ikke kun et høreapparat, men en mulighed for at oprette forbindelse til dine yndlingsenheder. Dine høreapparater forvandler sig til et førsteklasses headset, så du kan streame musik i stereo i høj lydkvalitet.

Desuden kan du få lyd fra dit tv direkte i dine høreapparater med Oticon TV Adapter. På den måde kan lyden fra fjernsynet indstilles individuelt, så øvrige personer i stuen ikke generes af et for højt lydniveau.

Dine fordele med Bluetooth høreapparater fra Oticon:

Hurtig og problemfri opsætning

Håndfri telefonopkald

Øget fleksibilitet i indstillinger

Perfekt lydkvalitet gennem direkte tilslutning til høreapparaterne

Mulighed for individuelle lydindstillinger

Er Oticons høreapparater løsningen for dig?

God hørelse er et vigtigt parameter for livskvalitet. Det er derfor vigtigt for os, at dine nye høreapparater passer til dine behov og din hverdag. Da Oticon har et bredt udvalg af høreapparater, finder du som regel det rigtige høreapparat i dette udvalg. Vores audiologer arbejder naturligvis uafhængigt af producenten. Så hvis et andet mærke høreapparat passer bedre til din hørelse, vil vi anbefale dette høreapparat til dig.

Vi har altid de nyeste og bedst ydende Oticon høreapparater på lager. Oticon laver høreapparater, der afhjælper selv de sværeste høretab.

 

Prøv Oticons høreapparater gratis
i 2 uger

Hos Hørebil tilbyder vi, at du kan prøve et Oticon høreapparat i 2 uger ganske gratis. Så har du mulighed for selv at opleve deres livsforandrende teknologi.

Book en tid hos en af Hørebils kørende audiologer og få en gratis og uforpligtende høreprøve samt en vurdering af dine behov.

offentligt tilskud til høreapparater

Oticon Høreapparater med tilskud

Hos Hørebil tilbyder vi dig høreapparater fra Oticon med eller uden tilskud fra det offentlige. Hvis du er godkendt til offentligt tilskud, kan du opnå en væsentlig besparelse på dine kvalitets-høreapparater fra Oticon

Læs mere om tilskud

Priser på Oticon høreapparater

Vi har håndplukket de bedste Oticon høreapparater på markedet. Vi har høreapparater i flere prisklasser og kan altid finde et høreapparat, som passer til dit behov og pengepung, uanset graden af dit høretab.

Der er flere ting, der gør sig gældende for prisen på et Oticon høreapparat, og det er vigtigt at få afdækket dit behov, så du får den teknologiske kvalitet, som du har brug for i din hverdag.

Prisen på et Oticon høreapparat varierer alt efter, hvilken model du ønsker. Desuden afhænger prisen af følgende faktorer:

Du er velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 34 56 98 eller e-mail: info@hørebil.dk, hvis du
ønsker at kende prisen på et specifikt Oticon høreapparat. Alternativt finder du mange eksempler her:

Læs mere om priser

Høreapparat-modeller fra Oticon

Oticon tilbyder en bred vifte af højkvalitets- og teknisk avancerede høreapparater, både i-øret og bag-øret høreapparater. Disse produkter er kendt for deres enestående lyd, brugervenlighed og høje kvalitet. Vores personale vil med glæde give dig en omfattende rådgivning om, hvilken høreapparat-model, der passer til dig.

Mere om modeller fra Oticon

Oticon ON App

Med Oticon ON-appen kan du få endnu mere ud af dine Oticon høreapparater fra Hørebil. Takket være appen kan du justere dine høreapparater, så du får den bedste høreoplevelse i enhver situation.

Appen giver dig en række forskellige måder at styre dine Oticon høreapparater, så de aktivt kan bruges til at forbedre din hørelse.

Mere om Oticon App

Gratis startpakke

Hos Hørebil tilbyder vi en gratis startpakke sammen med alle vores høreapparater. Det betyder bl.a. at du kan få gratis Oticon tilbehør til dine høreapparater til de første 3 måneder.

Tilbehøret som er inkluderet i startpakken er batterier, voksfiltre og domes.

Mere om tilbehør

Tilbehør til dit Oticon høreapparat

For at få den maksimale ydeevne og fleksibilitet ud af dine Oticon høreapparater tilbyder vi dig et bredt udvalg af matchende tilbehør. Disse omfatter for eksempel tv-adaptere, fjernbetjeninger, ladestationer og meget mere. Vi kan sende dig disse produkter inden for få dage.

Mere om Oticon tilbehør

Reparation og garanti på Oticon produkter

Hvis dit høreapparat går i stykker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at få det repareret så hurtigt som muligt.

Nogle gange kan vores audiolog klare det hjemme hos dig eller over fjernkonsultation. Andre gange er du nødt til at sende det ind til Oticon eller Hørebil.

Reparationen er gratis for dig inden for garantiperioden på fire år, udover forsendelsen. Vi ved at, det er svært at undvære sine høreapparater, og vi gør alt for at reparationen går så hurtigt som muligt.

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om Oticon høreapparater