fbpx

Høreapparat-modeller

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter af høreapparater. Hos Hørebil har vi fokus på diskrete høreapparater af højeste kvalitet og nyeste teknologi. Vi har nøje udvalgte modeller, som kan afhjælpe selv de sværeste høretab.

Bestil gratis høreprøve
Høreapparat modeller

Udvalg af høreapparat-modeller hos Hørebil

Hos Hørebil tager vi hånd om dit høretab ved at tilbyde kvalitets høreapparater med nyeste teknologi. Vi har nøje udvalgt vores høreapparater og forhandler udelukkende de bedste høreapparater på markedet.

I modsætning til mange andre er vi ikke bundet af én leverandør, og det er vigtigt for os, at vores sortiment kan imødekomme selv de sværeste høretab.

Vi har derfor valgt at håndplukke vores modeller fra førende producenter i verden. Nogle modeller kan med fordel anvendes, hvis du har en aktiv og social hverdag, som kræver et høreapparat med flere funktioner. Din lytteevne og livsstil afgør i høj grad, hvilken model du har brug for, og vi giver dig naturligvis en professionel vurderet anbefaling.

Har du brug for et høreapparat og søger du information om de enkelte producenter og priser? Kontakt os på telefon 70 34 56 98 eller book en tid online. Vi rådgiver dig gratis og uforpligtende til at finde det perfekte høreapparat.

 

En fleksibel høreapparats-løsning

Uanset hvilket mærke og model du foretrækker, kan vi tilbyde i-øret eller bag-øret-løsninger afhængig af, hvad der passer bedst til dit øres anatomi.

På vores hjemmeside finder du omfattende information om de enkelte høreapparater fra producenterne, som vi har valgt at føre i vores sortiment.

  • Se alle modeller fra Oticon
  • Se alle modeller fra Phonak
  • Se alle modeller fra Bernafon

Bestil tid og få besøg af Hørebil

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt.

FAQ om høreapparat-modeller