Typer af høreapparater

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter af høreapparater. Hos Hørebil fokuserer vi på diskrete høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi. Vi udvælger nøje vores modeller for at kunne tilpasse den optimale enhed til hver enkelt kunde.

Forskellige typer af høreapparater fra Hørebil
Høreapparater fra Oticon og Bernafon

Typer af høreapparater

Der findes forskellige typer af høreapparater, som hver især har fordele der tilgodeser det enkelte høretab.

Udformningen af din øregang er afgørende for, hvilken type høreapparat der giver det bedste resultat. Graden af dit høretab spiller også en stor rolle, da nogle typer af høreapparater er bedre til dit konkrete høretab end andre.

De mest anvendte typer apparater er bag-øret- og i-øret-høreapparater. Visse modeller er bedre egnede til en aktiv og social livsstil, da de tilbyder flere funktioner.

ITC høreapparater med blå skal

I-øret-høreapparater

Høreapparater der sidder i-øret er yderst diskrete og behagelige, da de er specialfremstillede efter et aftryk af dit øre. De mindste modeller er stort set usynlige og kommer i mange forskellige toner, så du kan vælge et, der matcher din hudfarve.

Der findes forskellige typer af høreapparater der sidder i øret. Afhængigt af høreapparatet kan de være så diskrete i øregangen, at de ikke kan ses udefra. I-øret-høreapparater er derfor særligt populære blandt brugere, der ønsker at bruge deres høreapparat diskret.

Fordele ved i-øret-høreapparater

Diskrete og stort set usynlige

Specialfremstilles til netop din øregang

ITC høreapparater med blå skal

Gode til lette og moderate høretab

Matcher din hudtone

Nemme at tage af og på

Bag-øret høreapparater
med ekstern forstærker

Høreapparater der bæres bag øret, er den mest almindelige type og vælges af langt de fleste. Høreapparater, der bæres bag øret, er de mest almindelige og vælges af langt de fleste. Der skelnes mellem enheder, hvor forstærkeren er placeret i øreproppen eller i huset. Med de såkaldte RIC høresystemer sidder forstærkeren direkte i øret. Øreproppen er forbundet med teknologien i høreapparatet med en ledning. Høreapparatet bæres upåfaldende bag øret.

Høreapparatet er yderst diskret, nemt at rengøre og let at håndtere. Desuden har det en perfekt pasform og passer til langt de fleste høretab, da der er langt flere justeringsmuligheder.

Fordele ved bag-øret høreapparater med ekstern forstærker:

De er behagelige at have på

Modellen passer også til svære høretab

De kommer i mange forskellige farver

De er brugervenlige og lette at betjene

Hørebils BTE høreapparat med genopladeligt batteri

BTE-høreapparater

Såkaldte BTE-høreapparater er en speciel type bag-øret-høreapparat, der er særligt velegnet til alvorligt høretab. Dette skyldes, at forstærkeren ikke er i øret, men i høreapparat-huset bag øret. Dette giver mere plads til forstærkeren og dermed kan der genereres mere effekt eller større forstærkning. Et plastikrør leder så lyden direkte fra høreapparatet ind i øregangen.

Hvis du også vælger en specialtilpasset øreprop, kan du forstærke de naturlige lyde omkring dig endnu mere.

Fordele ved BTE-høreapparater

Lette at håndtere

De er komfortable at have på

Kommer i mange størrelser og farver

Hørebils BTE høreapparat med genopladeligt batteri

Kan afhjælpe meget kraftige høretab med en koncentreret forstærkning

Kan udstyres med en formstøbt øreprop tilpasset din øregang

Udvalg af høreapparater hos Hørebil

Hos Hørebil tager vi hånd om dit høretab ved at tilbyde kvalitets høreapparater med nyeste teknologi. Vi har nøje udvalgt vores høreapparater og forhandler udelukkende de bedste høreapparater på markedet.

På grund af vores udvalg af producenter, kan vi også finde det perfekte system til alvorligt høretab inden for vores sortiment.

Se alle modeller fra Oticon

Høreapparater fra Oticon

Se alle modeller fra Phonak

Høreapparater fra Phonak

Se alle modeller fra Bernafon

Gratis høreapparater fra Bernafon

Din høreevne og livsstil er afgørende for, hvilken model der passer til dig. Efter konsultationen samt høreprøve, vil vores audiolog videregive deres anbefaling til dig.

Uanset hvilket mærke og hvilken model du foretrækker, kan vi tilbyde dig ITE- eller BTE-løsninger, alt efter hvad der passer bedst til dit øres anatomi og hørebehov.

Gratis hoereapparater hos Hørebil

Gratis høreapparater

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater fra det offentlige hvert 4. år. Hos Hørebil kan du vælge at få gratis høreapparater af premium kvalitet gennem det offentlige tilskud. Vores audiologer giver folk i hele Danmark en god hørelse – uanset om de har et let eller alvorligt høretab.

Hørebils gratis høreapparater benytter den nyeste teknologi, og er i særklasse i forhold til andre gratis modeller på markedet. Vi tilbyder gratis høreapparater af særlig høj kvalitet, som andre udbydere ofte tager en høj egenbetaling for. Vores gratis kvalitets høreapparater har forskellige ekstra funktioner integreret, f.eks. Bluetooth, betjening via app og meget mere. Samtidig er vores modeller små, diskrete og tilbyder en høj komfort.

MERE OM GRATIS HØREAPPARATER
App med funktion til phonak høreapparater

Bluetooth-høreapparater

Moderne høreapparater med Bluetooth giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra dine yndlingsenheder. Når du anvender funktionen, kan du få dine telefonsamtaler eller lydbøger direkte i dine høreapparater, eller oprette forbindelse til dit TV og opnå en fantastisk lytteoplevelse når du ser film.

Hørebils høreapparater er lette at håndtere og anvender samtidig den nyeste Bluetooth-teknologi, som kan skabe forbindelse til langt de fleste Apple- og Android-enheder.

Læs mere om Bluetooth-høreapparater
Ladeboks til Oticon høreapparater fra Hørebil

Genopladelige høreapparater

Høreapparater med genopladelige batterier giver dig maksimal fleksibilitet og følelsen af frihed.

Genopladelige høreapparater placeres i en lille oplader om natten, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at skifte eller bestille batterier med jævne mellemrum.

Derudover er genopladelige høreapparater en miljø- og klimavenlig løsning.

Hos Hørebil forhandler vi de bedste høreapparater med genopladelige batterier. Herunder Zircon og More-serierne fra Oticon, Viron fra Bernafon og Paradise og Marvel-serierne fra Phonak.

Læs mere om genopladelige høreapparater
Batterier til i øret høreapparater fra Oticon

Høreapparater med batteri

Alt efter høreapparatmodellen holder batterier i 3-10 dage, hvorefter de skal udskiftes. Det afhænger i høj grad af, hvor meget du bruger dine høreapparater, samt hvilke reguleringsfunktioner de har.

Som kunde hos Hørebil er dine batterier inkluderet i dine høreapparater i 4 år.

Det eneste du skal huske er at bestille nye batterier hos Hørebil, inden du løber tør.

Læs mere om høreapparater med batteri
Mand der lider af tinnitus

Høreapparater for mennesker med tinnitus

Høreapparater kan være en nyttig og effektiv lindring mod kronisk tinnitus. Mange høreapparater tilbyder en integreret tinnitus-funktion, som – for at sige det enkelt – maskerer tinnitussen. Dette bidrager til en lavere subjektiv opfattelse af tinnitus, hvilket kan lindre ubehaget.

Mere om tinnitus og behandlingsmuligheder

FAQ om Hørebils udvalg af høreapparater

Anmeldelser fra Trustpilot