Tinnitus behandling og forebyggelse

Læs om vores lindrende tinnitus behandling, og bliv
klogere på begreber som lydterapi og kamuflerende støj.

Tinnitus behandling starter i hjernen

Tinnitus er en meget generende lidelse, som der desværre ikke findes noget kirurgisk indgreb eller medicinsk kur for.

Heldigvis kan man ofte kan lindre symptomerne med tinnitus behandling, så generne ikke bemærkes i så høj grad som tidligere.

Tinnitus behandling fjerner ikke nødvendigvis dine tinnitus-symptomer, men den gør tilværelsen lettere for mange.

Rigtig mange tinnitus-patienter modtager tinnitus behandling gennem høreapparater med tinnitus-funktion. Denne løsning fungerer, hvad enten du har et høretab eller ej, og er for mange en stor lindring og hjælp i deres hverdag.

 

tinnitus smerter som forebygges med tinnitus behandling
Tinnitus lindring med smartphone

Behandlingen består i, at høreapparatet tilføjer nogle lyde til det, du i forvejen oplever som tinnitus. Lydene distraherer din hjerne, så du ikke lægger mærke til dine gener i samme omfang som før.

Behandlingen med tinnitus-lindrende lyde planlægges og indstilles i samarbejde med vores audiolog, så du får mest muligt ud af funktionen.

Lydterapi til tinnitus behandling

Hos Hørebil behandler vi mange tinnitus-patienter med moderne lydterapi. Tinnitus behandling er ikke en kur som afsluttes, men et vedvarende terapiforløb, som gør det lettere at leve med tilstanden og giver dig større livskvalitet.

Tinnitus behandling - Hvorfor hjælper høreapparater?

Smartphone med tinnitus funktion

Tinnitus behandling - Hvorfor hjælper høreapparater?

Høreapparater anvendes som tinnitus behandling til at lindre dine tinnitus-gener, gennem en maskering med hvid støj. Høreapparater til tinnitus kan gøre den ubehagelige ringen for ørerne mindre markant ved at afspille lindrende lydterapi.

Næsten 80% af folk med tinnitus har også nedsat hørelse i større eller mindre grad. Det er derfor vigtigt at få undersøgt din hørelse, hvis du oplever at have tinnitus, som ikke forsvinder af sig selv. En ørelæge eller audiolog kan hurtigt konstatere, om du har et høretab, som er behandlingskrævende, og måske vil mindske dine gener uden yderligere tiltag.

Hvis du får konstateret en hørenedsættelse, er det en god idé at få høreapparater. Omkring 50% oplever nemlig, at deres tinnitus forbedres, når de får høreapparater.

Bestil gratis høreprøve
Hånd der holder et høreapparat som kan lave tinnitus behandling

Gratis prøveperiode af tinnitus-høreapparater

Hos Hørebil har du mulighed for at afprøve dine høreapparater med tinnitus behandling gratis i 2 uger. Det er vigtigt, at du bruger dine høreapparater hver dag, for at vende din hjerne til de nye indtryk og give den bedst mulige lindring af dine gener.

Smartphone med tinnitus funktion

Tinnitus funktion til høreapparater

Funktionen med tinnitus behandling gennem moderne lydterapi indstilles og aktiveres af din audiolog gennem en App, som kun er tilgængelig, hvis du lider af tinnitus. Det kan f.eks. være lyde, der betegnes som ”hvid støj” eller havlignende lyde. Disse naturlyde er dynamiske og har vist sig at have rigtig god effekt for mange af vores klienter.

Gratis tinnitus-konsultation
hos Hørebil

Hos Hørebil kan du få foretaget en gratis og uforpligtende tinnitus-konsultation.
Vi tjekker desuden din hørelse for at udelukke eventuelle bagvedliggende
høreproblemer. Vores professionelle audiologer kører i hele landet
og udfører den gratis og uforpligtende tinnitus-konsultation hjemme
i dine vante og trygge omgivelser.

 

Kontakt os telefonisk på tlf.:
70 34 56 56 eller på mailadressen
info@hørebil.dk

Anmeldelser fra Trustpilot

FAQ om tinnitus-behandling